Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 283 συνταγές
Ο μαύρος χοίρος ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν της πρωτοχρονιάς και συνοδεύεται από κόκκινο λάχανο. Συνταγή : Αστέριος Κουστούδης. Μερίδες : Για 6 άτομα.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚανελάδα : δροσιστικό ποτό και λικέρ από την Κρήτη. Ιστορικά στοιχεία Κατάγεται από την Κρήτη.Πριν από μερικές δεκάδες χρόνια, όταν τα αναψυκτικά ήταν[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή: Έκτωρ Μποτρίvι (Εttrusco, ξεvοδ. Αthenian Callirhoe) Υλικά (για 10 φλιτζάνια) 600 γρ. ζωμός ψαριών 200 γρ. σουπιά 50 γρ. κρεμμύδι 20 γρ. σκόρδο 30[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΩς τότε, έπινα κι εγώ oυίσκι (τι πρωτότυπο) και παραλλαγές του. Όχι πως το Ουίσκι είναι άσχημο, αλλά: Όταν πιεις ένα ποτηράκι μυρίζεις από 10 μέτρα μακριά.. [...]
Πηγή: greekcook.grSTOLICHNAYA Γνωστή σε όλους μας. Μεγαλειώδης, ασυναγώνιστη γεύση. Κάθε της γουλιά πραγματική απόλαυση. Την πίνουμε σκέτη ή με πάγο. MOSKOVSKAYA Η[...]
Πηγή: greekcook.grΑμίλητο Νερό Υλικά: 3 μεζούρες βότκα (50%) 1 μεζούρα κουαντρώ Εκτέλεση: Ρίχνουμε τα υλικά σε ένα ποτήρι του κρασιού. Παίρνουμε με ένα κουταλάκι του[...]
Πηγή: greekcook.grΠρόκληση Υλικά: 1 μεζούρα Σκοτσέζικο ουίσκι 1/3 μεζούρας καλούα σαντιγί Εκτέλεση: Γεμίστε ένα ποτήρι για κοκτέιλ με παγάκια, προσθέστε ουίσκι και[...]
Πηγή: greekcook.grCuba Libre. Σύμφωνα με μια - μάλλον απίθανη, αλλά ωραία - εκδοχή, το κοκτέιλ αυτό παρασκευάστηκε για πρώτη φορά σε μπαρ της Αβάνα, γύρω στα 1900, όταν ένας[...]
Πηγή: toarkoudi.grΤι χρειαζόμαστε: 8 φλ. χυμό πορτοκαλιού (σουρωμένο) 3 φλ. ζάχαρη Ξύσμα από 1 πορτοκάλι 4-5 κ.σ. χυμό λεμονιού Ανακατεύουμε πολύ καλά με σύρμα το χυμό[...]
Πηγή: cookpad.com/gr