Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Αυτό εδώ είναι το ωραιότερο λικέρ βύσσινο που έχω πιεί. Γίνεται στον ήλιο, σε δύο στάδια, κι αυτό είναι που του δίνει ένα μοναδικό άρωμα και μια υπέροχη, γλυκόξινη γεύση, ενώ παίρνει κι ένα εντυπωσιακό, βαθυκόκκινο χρώμα, που όμοιό του δεν έχετε ξαναδεί . Δοκιμάστε το οπωσδήποτε! Λ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr