Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
http://i250.photobucket.com/albums/gg243/polladam/009.jpg Αντιγράφω από το Γαστρονόμο συνταγή του Στ. Παρλιάρου. Την έχω δοκιμάσει κι είναι πολύ ωραία. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια τη μαρέγκα 5 ασπράδια (150γρ.) 150γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 150γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια Για την κρέμα λεμονιού 4 αυγά 350γρ. ζάχαρη χυμός από 2 λεμόνια 1[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι ολλανδικές φράουλες είναι θεϊκές, μια λέξη που δεν συνηθίζω να χρησιμοποιώ γενικά, πόσο μάλλον για φρούτα, αλλά είναι η μοναδική που μπορεί να τις[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr4 ασπράδια 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1/2 κ.σ. κάρδαμο, τριμμένο ξύσμα από 1-2 πορτοκάλια 50 γρ. αμύγδαλο φιλέ, καβουρδισμένο Μέθοδος[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤελικά, δεν είναι δύσκολο να φτιάξετε μαρέγκα στο σπίτι. Το μυστικό είναι να χτυπήσετε καλά τα αβγά και να μην ανοίξετε το φούρνο κατά τη διάρκεια του[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥΛΙΚΑ 5 ασπράδια, 1 πρέζα αλάτι, 1 πρέζα κρεμόριο (Cream of Tartar), 1½ φλ. ζάχαρη, 2 κουταλάκια χυμό λεμονιού, ½ κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας, 2½ κουταλάκια[...]
Πηγή: xrysessyntages.com250 ml. ασπράδι αυγού 250 γρ. ζάχαρη 250 γρ. άχνη καλοκοσκινισμένη προαιρετικά μαστίχα για άρωμα 50 γρ. λιωμένη κουβερτούρα για τα μάτια Οδηγίες Ενώνω το[...]
Πηγή: cookpad.com/gr4 ασπράδια 130 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. άχνη ζάχαρη 1 κ.σ. γλυκάνισο ωμό ολόκληρο και λίγο έξτρα για σερβίρισμα ½ κούπα αμύγδαλο φιλέ καβουρδισμένο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΜαρέγκες με φράουλα γλυκό!!! 150 γρ ασπράδια αυγού 150 γρ ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ άχνη ζάχαρη Πώς κάνουμε μαρεγκούλες Χτυπάμε τα ασπράδια με τη ζάχαρη για 10[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΒάση μαρέγκας ..την είχα δει πρόσφατα στην τηλεόραση αλλα δεν πρόλαβα να σημειώσω τις αναλογίες και τη δοκίμασα όπως αναφέρω πιο κάτω και βγήκανε πολύ καλές.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπειδή πλησιάζει ο γάμος της κόρης μου , εκτός από δίπλες που είναι έθιμο του συζύγου, ήθελα να φτιάξω και μπεζέδες ή μαρέγκες . Λευκό γλυκό και αέρινο.[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΚαταπληκτικοί οι μπεζέδες με γεύση πορτοκάλι. Θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα !!! ΥΛΙΚΑ 4 ασπράδια αυγών μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους ή 120 γραμ. ασπράδια 150[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑυτές τις μαρέγκες δεν τις έφτιαξα για να σας τις προτείνω ως γλυκό για τη γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου, ούτως ή άλλως η γιορτή αυτή δε μου λέει τίποτα, αλλά[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΡοζέτες μαρέγκας τριζάτες εξωτερικά κι αφράτες και μαλακές εσωτερικά να λιώνουν στον ουρανίσκο, σκεπασμένες με μια εύγευστη σαντιγύ φράουλας. Εύκολο ατομικό[...]
Πηγή: kitchenstori.es"Σοβαρά τώρα, τι μου λέει αυτή, δεν ξέρω να φτιάχνω μαρέγκα;", ίσως αναρωτηθείτε. Φαντάζομαι πως είναι γνωστό τι ακριβώς είναι η μαρέγκα και πως φτιάχνεται.[...]
Πηγή: stellamark.blogspot.grΠάντα έρχεται κάποια στιγμή, που βλέπεις με απορία το γεγονός, ότι ορισμένα πράγματα που για άλλους μοιάζουν πολύ εύκολα, να είναι για σένα το λιγότερο[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΣας περίσσεψαν ασπράδια και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Τι άλλο από μαρέγκες; Μαρέγκες μικρές, μαρέγκες μεγάλες, μαρέγκες λευκές, μαρέγκες χρωματιστές,[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΧρόνος ετοιμασίας: 10 λεπτά Χρόνος Μαγειρέματος: 2 ώρες Ολικός χρόνος: 2 ώρες, 10 λεπτά Κατηγορία: επιδόρπια/γλυκά Κουζίνα: Ελληνική Υλικά 3 ασπράδια σε[...]
Πηγή: aples.gr