Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το βύσσινο είναι ένα υπέροχο σπιτικό λικέρ που, με όποιον τρόπο κι αν το φτιάξουμε, θέλει περίπου δυο μήνες για να ωριμάσει και να γίνει . Και αφού βύσσινα βρίσκουμε μόνο το καλοκαίρι, τι γίνεται αν μας τελειώσει το λικέρ και θελήσουμε να φτιάξουμε κι άλλο μέσα στο χειμώνα; Απλά διαβάστε πα [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο faghta-giagias.blogspot.gr