μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | μαρσμελοους με σοκολατα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | κρεπα ντουκαν χωρις βρωμη | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Οι διασημες Ρωσιδες

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

  • STOLICHNAYA Γνωστή σε όλους μας. Μεγαλειώδης, ασυναγώνιστη γεύση. Κάθε της γουλιά πραγματική απόλαυση. Την πίνουμε σκέτη ή με πάγο.
  • MOSKOVSKAYA Η Ιστορία της άρχισε τον 15ο αιώνα όταν ‘γεννήθηκε’ στα αποστακτήρια του Μεγάλου Δούκα της Μόσχας. Σήμερα είναι από τις πιο φημισμένες σε όλο τον κόσμο. Την πίνουμε σκέτη ή σε κοκτέιλ.
  • RUSSKAYA Τέλεια φιλτραρισμένη. Πολύ υψηλής ποιότητας. Την πίνουμε σκέτη ή σε κοκτέιλ.
  • KUBANSKAYA Κάθε γουλιά της σου αφήνει μια μοναδική αίσθηση αρώματος λεμονιού και πορτοκαλιού. Θα την προτιμήσουμε με πάγο.
  • KREPKAYA 56 βαθμοί οινοπνεύματος της δίνουν ξεχωριστή θέση στην καρδιά των "μυημένων". Δοκιμάστε την σε σφηνάκια.
  • LIMONNAYA Πολύ ιδιαίτερη, με γεύση λεμονιού. Χρώμα κίτρινο. Προσθέτει κάτι μοναδικό στα κοκτέιλ μας αλλά είναι και εξαιρετική σαν απεριτίφ.
  • PERTSOVKA Χρώμα: Σκούρο καφέ. Γεύση: Πιπεράτη (σχεδόν καυτερή). Μοναδικό απεριτίφ.


Σημείωση: Τα μπουκάλια με τις Βότκες προτιμήστε να τα έχετε μόνιμα στην κατάψυξη του ψυγείου σας. Μην φοβάστε! Δεν σπάνε, ούτε παγώνει το περιεχόμενό τους.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • πορτοκάλι
  • βοτκα
  • κοκτέιλ

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • λεμόνι
  • πορτοκάλι
  • βοτκα
  • κοκτέιλ

Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία