Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ UNCLE BEN'S® --- Υλικά για 4 άτομα --- 500 γρ. Μακρύκοκκο Ρύζι (10λεπτο) Uncle Ben's® 500 γρ. ψαρονέφρι Λίγες ίνες[...]
Συνταγή με βίντεο από το www.thefoodproject.gr για χοιρινή τηγανιά με τυρί φέτα και πιπεριές. Εύκολη απλή και νόστιμη μόνο αν πιείτε λίγο τσικουδιά κατα τη[...]
Ξεκινήστε με τον Ben, νόστιμες συντσγές με εξαιρετικό ρύζι και σάλτσες Uncle Ben's® από τον Βασίλη Καλλίδη ΣΠΕΤΖΟΦΑΪ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ, ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΡΥΖΙ EXPRESS[...]
http://www.foodreporters.gr Υλικά 2 μεγάλα καρότα, κομμένα σε κύβους 2 μεγάλες πατάτες, κομμένες σε κύβους 2 μεγάλα κρεμμύδια, κομμένα σε κύβους 500γρ. βοδινό[...]
http://www.foodreporters.gr Κυπριακοί Κεφτέδες Υλικά 1 κιλό κιμά (μισό χοιρινό μισό μοσχαρίσιο) 3 μέτριες πατάτες τριμμένες στην χοντρή μεριά του τρίφτη και[...]
http://www.telemarketing.gr/default.asp?searchText=kitchen+pro&x=0&y=0&pid=6&la=1 Επένδυση μοναδική και ανθεκτική στις γρατζουνιές: είναι το κύριο[...]
http://www.foodreporters.gr Φιλέτο σάντουιτς με παρμεζάνα Υλικά 1 φιλέτο μοσχαρίσιο 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος Αλάτι,[...]
http://bletsas.gr Ο ΕΥΤΥΧΗΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ Μπιφτέκια και σάλτσα από πιπεριές φλωρίνης Υλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κιμά 1-2 κουταλιές ελαιόλαδο 5 πιπεριές φλωρίνης[...]
Ο Τάκης Γιαννάκης μας μαγειρεύει Ναξιώτικη τηγανιά στην ταβέρνα του Αποστόλη στην παλιά αγορά της Νάξου / Takis Gianakis shows how to cook fried pork, at[...]
Η Μυρσίνη Λαμπράκη μαγειρεύει Σνίτσελ γαλοπούλας με σάλτσα από πικάντικα μανιτάρια στο τηγάνι με μπαλσάμικο και καρύδια σε 4 λεπτά!
Τα αναψοκοκκινιμσμένα χοιρινά φιλετάκια ήπιαν ένα ποτήρι κρασί με το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και συμφώνησαν πως στο τηγάνι μαζί τους χωράει μόνο η[...]
O σεφ Βασίλης Τζίμας και η Διαιτολόγος - Διατροφολόγος Ελευθερίου Σοφία προτείνουν μοσχάρι γάλακτος στο αντικολλητικό τηγάνι με κρύα δροσερή σος λαχανικών μόνο[...]