μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | cheesecake akis | chiz keik apo ton akis | cheesecake συνταγη philadelphia
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ UNCLE BEN'S®

Οδηγιες

ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ ΜΕ ΧΑΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΡΥΖΙ ΜΑΚΡΥΚΟΚΚΟ UNCLE BEN'S® --- Υλικά για 4 άτομα --- 500 γρ. Μακρύκοκκο Ρύζι (10λεπτο) Uncle Ben's® 500 γρ. ψαρονέφρι Λίγες ίνες κρόκου Κοζάνης Λίγο βούτυρο 200 γρ. χαλούμι 2 σκελίδες σκόρδο 5-6 πράσινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες 2 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε ροδέλες Λίγο πιπέρι Ξύδι μπαλσάμικο Λίγο αλάτι Λίγο πιπέρι 8 κ.σ. ελαιόλαδο Μέλι (προαιρετικά) --- Εκτέλεση ---- Βράζουμε το Μακρύκοκκο Ρύζι (10λεπτο) Uncle Ben's® σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου (εάν επιθυμούμε βάζουμε και λίγο βούτυρο), προσθέτουμε μερικές ίνες κρόκου Κοζάνης και σκεπάζουμε τη κατσαρόλα . Κόβουμε το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και όταν κάψει το λάδι στο τηγάνι, το σοτάρουμε. Σοτάρουμε τις πιπεριές σε αρκετό ελαιόλαδο και λίγο νερό, ώστε να «μαραθούν» και εν συνεχεία τις ρίχνουμε στο τηγάνι με το ψαρονέφρι. Προσθέτουμε το σκόρδο, το πιπέρι, το μπαλσάμικο, το αλάτι, (το μέλι προαιρετικά) και τέλος το χαλούμι, αφού το έχουμε κόψει σε κυβάκια. Σερβίρουμε το Μακρύκοκκο Ρύζι (10λεπτο) Uncle Ben's® σε μία πιατέλα, συνοδευόμενο από το ψαρονέφρι.

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΝαι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Ναι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Οχι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία