Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ, ΠΑΝΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΤΡΩΜΑ ΑΠΟ ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Υλικα για 6 ατομα : 500 gr παντσετες, 1200 gr πατατες, 3 μεγαλα κρεμμυδια, 6[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣήμερα σας έχω άλλη μία βήμα - βήμα συνταγή για σκούρο μπρεζέ με χοιρινό, κυδώνια και δαμάσκηνα. Η συγκεκριμένη τεχνική θα σας δώσει 100% ένα αποτέλεσμα πέραν[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΖουμερή Χοιρινή Τηγανιά...Ο πιο νόστιμος μεζές - Pan-fried pork Υλικά (Ingredients): -ελαιόλαδο (olive oil) -1 κρεμμύδι ( onion) -750γρ. χοιρινή πανσέτα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr200- 300 γρ. πανσέτες κομμένες ή ολόκληρη. 1 φλιτζάνι σόγια σος 2 κουτ. σούπας μέλι 1 κουταλάκι του γλυκού σπόρος κόλιανδρου 1 φλιτζάνι χυμό πορτοκαλιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΔεν γινόταν πάντα έτσι την Τσικνοπέμπτη. Δεν κλείναμε τραπέζι μόνο και μόνο για να φάμε έξω. Πηγαίναμε συγκεκριμένα για κοψίδια. Σε κάποια απόμακρη γειτονιά.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικα 5 χοιρινες πανσετες ελαιολαδο για τηγανισμα 1 κουτ.σουπας σογια σως 2 κουτ.σουπας κετσαπ 4 κουτ.σουπας νερο 1 κουτ.γλυκου παπρικα γλυκια λιγο ταμπασκο[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικα 8 χοιρινες πανσετες 4 κουτ.σουπας σαλτσα sweet chilli 4 κουτ.σουπας κετσαπ 4 κουτ.σουπας σογια σως 1/2 κουτ.γλυκου σκορδο σκονη 1/2 κουτ.γλυκου κυμινο[...]
Πηγή: cometocook.blogspot.grΥλικά 2 κιλά πανσέτα χοιρινή χωρίς κόκκαλο και λίπος Ελαιόλαδο για άλειμμα 1κ.σ κόλιανδρο ξερό Αλάτι-πιπέρι Σπάγκο 4κ.σ ελαιόλαδο 3κρεμμύδια φρέσκα[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά χοιρινή πανσέτα φιλέτο κόλιανδρο τζίτζερ κόκκινη πιπεριά γαρνιτούρα πατάτα κριθάρι μέλι κύμινο ξινόλαχανο Εκτέλεση Μαρινάρουμε το κρέας, για 4[...]
Πηγή: megatv.com/cookΚΑΡΕ ΧΟΙΡΙΝΟ ΤΥΛΙΓΜΕΝΟ ΣΕ ΠΑΝΤΣΕΤΑ, ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Αγαπημένο χοιρινό ψητό φούρνου, ένα φαγάκι που το φτιάχνω συχνά σε γιορτινά τραπέζια, γιατί αρέσει στους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΣΠΙΤΙΚΑ ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ Τα τελευταία χρόνια με έχει πιάσει ένας ιδιαίτερος ζήλος να φτιάχνω σπιτικά αλλαντικά. Η αρχή έγινε με τον πολύ πετυχημένο παστουρμά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr