ψαρονεφρι ακης | κεφαλος ψαροσουπα | κεικ ινδοκαρυδο νηστισιμο αργυρω | μικρασιατικη βασιλοπιτα αργυρως | καταιφι βεφα | κεικ μηλου νηστισιμο αργυρω | ντουκαν συνταγες γλυκων | γιουβετσι κοτοπουλο ακης
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες χωρις γαλετα αραβοσιτελαιο βανιλια

Βρέθηκαν 36 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ[...]

ΤΌΡΤΑΝΟ ΑΛΜΥΡΗ ΠΑΣΑΧΛΙΝΗ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΙ Καζατιέλο και τόρτανο, οι περίφημες πασχαλιάτικες αλμυρές κουλούρες της παραδοσιακής ναπολετάνικης κουζίνας, οι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ιστορία & συνταγή της Κις Λορέν (Quiche[...]

Η πιο γνωστή κις στον κόσμο, είναι η κις Λορέν, που επί της ουσίας είναι μια τάρτα με κλασική γέμιση από αυγά και κρέμα γάλακτος, όπου προστίθεται ως βασικό[...]

Πηγή: caruso.gr
ΠΑΤ ΜΠΡΙΖΈ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ ( ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ[...]

ΠΑΤ ΜΠΡΙΖΈ ΜΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ (ΖΥΜΗ ΤΑΡΤΑΣ ΑΛΜΥΡΗ) Για την πατ μπριζέ ( pâte brisée ) έχουμε μιλήσει αναλυτικά εδώ . Σήμερα θα δούμε μία παραλλαγή με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Πλεξούδα Ψωμί χωρίς γλουτένη με Πραλίνα!

Έχω λατρεία στις συνταγές που συνδυάζουν γλυκιά ζύμη με σοκολάτα! Κι αυτή είναι μια συνταγή για να σου τρέχουν τα σάλια! Απολαύστε! Συστατικά 420 γρ. αλεύρι[...]

Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίες
Τσουκνιδόπιτα με ελιές και καρύδια

Υλικά: Υλικά για την γέμιση: 500 γρ. φύλλα σπανακιού (προτιμήστε τρυφερό, "baby spinach") 250 γρ. φύλλα και τρυφερές κορυφές -μη ανθισμένης- τσουκνίδας 100 -[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Μυστικά για καλό ψωμί

Για να επιτύχετε καλό ψωμί, πρέπει να ξέρετε πως συντελεί το κάθε στάδιο της διαδικασίας στην επιτυχία του τελικού προϊόντος. Αλεύρι είναι το βασικό υλικό για[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Η (ΓΑΛΛΙΚΗ) ΣΦΟΛΙΑΤΑ   //  LA PASTA SFOGLIA

Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ολη η αλήθεια για το ψωμί από αλεύρι ζέας

Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότεροι φούρνοι παράγουν ψωμί, παξιμάδια, κουλούρια, ακόμα και ζυμαρικά από αλεύρι ζέας. Πρόκειται για ένα από τα αρχαιότερα[...]

Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.gr
Η (ΓΑΛΛΙΚΗ) ΣΦΟΛΙΑΤΑ   //  LA PASTA SFOGLIA

Η ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η αλήθεια για το ψωμί.

Το ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Η αλήθεια για το ψωμί.

Το ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]

Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr
Βασική ζύμη για πίτσα

Βασική ζύμη για πίτσα από το cookbox.gr Τα συγκεκριμένα υλικά είναι για 350 γρ ζυμάρι πίτσας και είναι αρκετό για μια στρογγυλή πίτσα 8 τεμ. για 2 άτομα. Αν[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Γαλλική σφολιάτα - Pâte feuilletée

Ήθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου. Να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, κάτι για το οποίο να νιώσω περήφανη και να πω «να, κοίτα τί έφτιαξα».[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Ζυμωτό Ψωμί 2

Το σπιτικό ψωμί είναι μια πρόκληση, ακόμη και για τους πιο πεπειραμένους μάγειρες. Δεν μοιάζει ούτε με το μαγείρεμα στην κατσαρόλα ούτε με το ψήσιμο μιας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANINI[...]

ΨΩΜΑΚΙΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Ψωμάκια σάντουιτς αφράτα και νόστιμα, φτιαγμένα με την συνταγή για τα ψωμάκια που χρησιμοποιούν στα χάμπουργκερ. Δόση : για[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Τυροπιτάκια μπομπάτα

Γρήγορα νόστιμα, αφράτα, ευέλικτα και εμφανίσιμα. Η φωτογραφία τα αδικεί γιατί είναι φτιαγμένα με άλλη τεχνική με αλεύρι χωρίς γλουτένη. Φτιάχνει περίπου 32[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Η ιστορία της πίτας, οι τεχνικές του ανοίγματος[...]

Λατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy