Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Κόβουμε τα ξερά φρούτα σε μικρά κομμάτια. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και τα ξερά φρούτα και τα ανακατεύουμε με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή!!!! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Τούρτες Τάρτες Γλυκά με φρούτα Διάφορα Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά 180 γρ. βούτυρο αγελάδας, 180 γρ. γλυκό ή ημίγλυκο κόκκινο κρασί, 400 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις, 100 γρ. ζάχαρη άχνη, 20 γρ. χοντρό αλάτι, 1 κ.γ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.com90 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις, κοσκινισμένο 20 γρ ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 2 αυγά 240 ml φρέσκο γάλα ζεσταμένο 30 γρ βούτυρο αγελάδος λιωμένο και λίγο ακόμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ,ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ CRANBERRIES: Αλέθουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε σκόνη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΥΚΟΥ: Για τη ζύμη μαλακώνουμε λίγο το βούτυρο στα μικροκύματα. Προσθέτουμε την άχνη, την αμυγδαλόσκονη, την κανέλα, το βούτυρο το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓεια σας ερωτευμένοι ή μη φίλοι μου!!!! Σήμερα το πρωί έφτιαξα αυτά τα νοστιμότατα και πανεύκολα ψωμάκια των οποίων οι συνταγή είναι του Στέλιου[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Για σήμερα μια ξεχωριστή ανάρτηση... μιαν ανάρτηση με συσχετισμό ενός κλασσικού έργου του Άντον Τσέχωφ κι ενός γλυκού του Στ. Παρλιάρου με δική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓιατί σου ακούεται περίεργο δηλαδή; Η μηλόπιττα εν καλύττερη; Τι έχει να ζηλέψει από την σταφυλόπιττα μου; Τίποτε, να σου πω εγώ, που εδοκίμασα τζιαι που τις[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΣε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με πορτοκάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη άχνη εναλλάξ. Βάζουμε τα ξύσματα από πορτοκάλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grPin It Η πιο τέλεια συνταγή για σου,του Στέλιου Παρλιάρου!!! Υλικά 125γρ. γάλα 125γρ. νερό 110γρ. βούτυρο 6γρ. αλάτι 10γρ. ζάχαρη 140γρ. αλεύρι 250γρ. αβγά[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΣε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Όταν λιώσει ρίχνουμε τα πορτοκάλια και τα μήλα σε κύβους μαζί με τις σταφίδες. Τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr