Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Μαγιονέζα νόστιμη με καλαμποκέλαιο και ξύδι και έτοιμη σε 2 λεπτά. Τι χρειαζόμαστε: 2 αυγά (προτιμήστε βιολογικά) 1/2 κουταλάκι αλάτι 1 κουταλιά σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Αυγό 2 (ένα ολόκληρο και από το άλλο μόνο τον κρόκο) Αλάτι 1/4 κουταλάκι γλυκού Ξύδι 1 κουτάλι σούπας Μουστάρδα πικάντικη 1 κουταλάκι γλυκού Ελαιόλαδο[...]
Πηγή: chefoulis.grΗ μαγιονέζα, είναι μια πηχτή σάλτσα με βάση το αυγό, το ελαιόλαδο και προαιρετικά τη μουστάρδα, μαζί με ξύδι ή χυμό λεμονιού, που δημιουργήθηκε για πρώτη φορά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕάν δεν μας αρέσει η έντονη γεύση της κλασικής μαγιονέζας και θέλουμε μια πιο ελαφριά, που να μοιάζει με του εμπορίου (χωρίς τα συντηρητικά ), μπορούμε να την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά 1 κρόκος και 1 αυγό ολόκληρο 2 κ.σ μουστάρδα 2 κ.σ ξύδι 125 ml ελαιόλαδο 250 ml αραβοσιτέλαιο Χτυπάμε λίγο τα αυγά να αφρίσουν Προσθέτουμε το ξύδι και[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥλικά 1 κρόκος και 1 αυγό ολόκληρο 2 κ.σ μουστάρδα 2 κ.σ ξύδι 125 ml ελαιόλαδο 250 ml αραβοσιτέλαιο Χτυπάμε λίγο τα αυγά να αφρίσουν Προσθέτουμε το ξύδι και[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΥπέροχη σως για ψητά σχάρας, σουβλάκια, λουκάνικα, κ.λ.π. Ιδανική για πίτες με σουβλάκι, ή πίτες με γύρο. Επίσης για σάντουιτς, βρώμικα, μπουρίτος, και για[...]
Πηγή: sintagespanos-mageiriki.blogspot.gr100 ml ελαιόλαδο ή σπορέλαιο 50 ml γάλα φρέσκο λίγο αλάτι 1 κ.σ. ξίδι Οδηγίες Βάζω όλα τα υλικά σε πλαστικό δοχείο και τα χτυπάω με το minipimer[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά γιά μία δόση: ½ φλιτζάνι τσαγιού γάλα εβαπορέ 1 φλιτζάνι τσαγιού σπορέλαιο (καλαμποκέλαιο είναι προτιμότερο) 1 κουταλάκι μουστάρδα 1 κουταλάκι[...]
Πηγή: greekcook.grΤο «μεταξωτό» τόφου (Silken tofu) έχει μια κρεμώδη υφή που το καθιστά τέλειο υποκατάστατο της κοινής μαγιονέζας σε σάντουιτς και σαλάτες ή ακόμη ως[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη μαγιονέζα την είχα συνηθίσει με το βραστό ψάρι. Όταν η μάνα μου είχε όρεξη έστρωνε πάνω από το ψάρι μια μαγιονέζα, τη στόλιζε και με κομμένα καρότα που[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr