Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 450 γρ. μουσκεμένη και στιμμένη ψίχα μπαγιάτικου ψωμιού 250 γρ. καρύδια 7-8 σκελίδες σκόρδου (1 μικρό κεφάλι) 1/2 φλ. τσ. ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: e-sofia.grΥλικά (για 1 1/2 φλ. περίπου) 4 φέτες άσπρο μπαγιάτικο ψωμί χωρίς κόρα ( δες tip ), 1 φλ. καρυδόψιχα, 4-6 (ανάλογα με το μέγεθος) σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΕυαγγελισμός ~ Κοίμηση της Θεοτόκου (25η Μαρτίου - 15 Αυγούστου) Υλικά: Κομμένα λαχανικά σε ροδέλες: Μελιτζάνα Κολοκυθάκι (ή όποιο άλλο θέλετε και είναι εντος[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr