Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Η Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα
συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα.
Το βασικό της συστατικό είναι το λιωμένο σκόρδο που αναμειγνύεται με
βραστές πατάτες ή μουλιασμένο μπαγιάτικο ψωμί, καρύδια ή αμύγδαλα , ξύδι ή
λεμόνι. [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο helengrblog.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- μελιτζάνα
- πατάτα
- βραστά
- κολοκυθάκι
- καρυδοψιχα
- λάχανο
- αμύγδαλο
- παντζάρι
- ξύδι
- κόρα
- βακαλάος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΝαι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΝαι
- VeganΟχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το helengrblog.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- λεμόνι
- λάδι
- μελιτζάνα
- πατάτα
- βραστά
- κολοκυθάκι
- καρυδοψιχα
- λάχανο
- αμύγδαλο
- παντζάρι
- ξύδι
- κόρα
- βακαλάος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy