Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
1 κιλό κονσερβοποιημένα Ελληνικά ροδάκινα στο σιρόπι 6 φύλλα (30 γραμ. συνολικά) ζελατίνη 2 φλιτζάνια νερό 2 φλιτζάνια κρασί μοσχοστάφυλο Σάμου λεμόνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕΝΑ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΑΚΙ ΚΙ ΑΡΚΕΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ!! ΖΕΛΕ ΑΝΑΝΑ ΜΕ ΚΑΡΑΜΕΛΩΜΕΝΑ ΑΜΥΓΔΑΛΑ!! ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΓΕΥΣΗ ΖΕΛΕ ΘΕΛΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΟΝΣΕΡΒΑ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤο γλυκό μας σήμερα είναι ίσως το πιο εύκολο και το πιο δροσερό καλοκαιρινό γλυκάκι! Όλες πιστεύω το έχετε φτιάξει και ξαναφτιάξει, εγώ τουλάχιστον κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 5 φύλλα ζελατίνας 100 γραμμάρια ζάχαρη 50 γραμμάρια νερό 50 γραμμάρια χυμό πορτοκάλι ή ανανά 400 γραμμάρια ανανά πολτοποιημένο 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: sidagi.grΓια 2-4 άτομα 5 φύλλα ζελατίνας 100 γραμμάρια ζάχαρη 50 γραμμάρια νερό 50 γραμμάρια χυμό βατόμουρο ή φράουλα 600 γραμμάρια βατόμουρα Εκτέλεση Χτυπάμε τα[...]
Πηγή: sidagi.grΤο φρουί ζελέ με φρέσκα φρούτα, όπως το λέγαμε παλιά, είναι από τα πιο εύκολα, γρήγορα, αλλά και πολύ δροσερά, καλοκαιρινά γλυκάκια. Επειδή μάλιστα δεν έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο φρουί ζελέ με φρέσκα φρούτα, όπως το λέγαμε παλιά, είναι από τα πιο εύκολα, γρήγορα, αλλά και πολύ δροσερά, καλοκαιρινά γλυκάκια. Επειδή μάλιστα δεν έχει[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕίναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά[...]
Πηγή: bostanistas.grΑριθμός μερίδες: 2-4 Χρόνος προετοιμασίας: 15 λεπτά (συν τουλάχιστον 1 ώρα ψύξης) Υλικά: 200 ml νερού 4 κ.γ. σκόνη άγαρ 5 ακτινίδια (περίπου 220 ml απο το[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΌμορφο και δροσερό το ζελέ με μήλα! Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Γλυκά με φρούτα Διάφορα Γλυκά ψυγείου Άλλες κατηγορίες Για μπουφέ Όλες οι συνταγές 4-5 μήλα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΠανεύκολο, πολύ δροσερό και ελαφρύ επιδόρπιο που συνηθίζουμε πολύ να ετοιμάζουμε και να σερβίρουμε το καλοκαίρι. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες γεύσεις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά 4οο γρ. χυμός καρπουζιού ή ροδάκινου 40 γρ. ζάχαρη 40 γρ. νερό φύλλα ζελατίνας σε ανάλογη ποσότητα με το βάρος του χυμού του φρούτου Εκτέλεση Βράζουμε[...]
Πηγή: greekmasa.grΓια 2-4 άτομα 5 φύλλα ζελατίνας 100 γραμμάρια ζάχαρη 50 γραμμάρια νερό 50 γραμμάρια χυμό φρούτων (βύσσινο ή φράουλα) 600 γραμμάρια βύσσινα καθαρισμένα[...]
Πηγή: sidagi.grΖελέ με ροδάκινα Υλικά 2 κουτιά φρουι ζελέ ανανά 1 κουτί ροδάκινα κομπόστα αμύγδαλα σταφίδα ξανθή κρέμα σαντιγί (προαιρετική) Εκτέλεση Βράζετε 2 φλιτζάνια[...]
Πηγή: greekouzina.gr