Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Είναι ένα παραδοσιακό γλυκάκι της σιτσιλιάνικης κουζίνας, με αμιγώς μεσογειακή γεύση. Φτιάχνεται όπως και το ζελέ καρπουζιού , που μου θυμίζει τη μουσταλευριά της γιαιγάς Ανδρομάχης. Το μόνο δύσκολο κάποιες εποχές είναι να βρει κανείς ωραία ακέρωτα λεμονάκια, όταν τα ελληνικά δεν κυκλοφορούν σ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο bostanistas.gr