Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 23 συνταγές
1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΟδηγίεςΚαθαρίζουμε τον γαύρο, κόβουμε το κεφάλι και αφαιρούμε προσεκτικά το κόκκαλο (αν δεν μπορούμε να αφαιρέσουμε το κόκκαλο το αφήνουμε... The post Γαύρος[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά: 1 κιλό γαύρο μουστάρδα λεμόνι ελαιόλαδο αλατοπίπερο Εκτέλεση: Πλένουμε τον γαύρο και τον αλατίζουμε. Σ΄ένα φαρδύ τηγάνι βάζουμε 1 δάχτυλο νερό και[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grΣυνταγή με.. στυλ!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό γαύρο μεγάλου μεγέθους 32 φρέσκα αμπελόφυλλα λίγο ελαιόλαδο 2 λεμόνια για το σερβίρισμα αλάτι, πιπέρι Καθαρίζετε τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: γαύρο λάδι νερό (σε ίση ποσότητα με το λάδι) 1 κουτ. γλυκού μουστάρδα καυτερή 3 σκελίδες σκόρδο (ή κατά βούληση) χυμό ενός λεμονιού [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά συνταγής 1 κιλό γαύρος, ολόφρεσκος 1/2 φλιτζάνι του τσαγιού ξίδι αρκετό αλάτι χοντρό μαγειρικό ελαιόλαδο χυμό λεμονιού για το σερβίρισμα Εκτέλεση[...]
Πηγή: icookgreek.comΓίνεται σαν τηγανητός!!!Αν δεν τα δοκίμαζα δεν θα πίστευα ότι γίνονται τόσο νόστιμα!!! Υλικά 1 κιλό γαύρο, αλάτι, ελαιόλαδο. Λαδόκολλα αλεύρι Καθαρίζουμε τον[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓίνεται σαν τηγανητός!!!Αν δεν τα δοκίμαζα δεν θα πίστευα ότι γίνονται τόσο νόστιμα!!! Υλικά 1 κιλό γαύρο, αλάτι, ελαιόλαδο. Λαδόκολλα αλεύρι Καθαρίζουμε τον[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr Η Μαρία μας ετοιμάζει πιλάφι με γαύρο στη Μαύρη Θάλασσα
Γαύρος !!!!! Το αγαπημένο μου ψάρι.Τι μπαρμπούνια ,τι ξιφίας,τι συναγρίδα...όταν έχω γαύρο τα ξεχνάω όλα! Εύκολο,γρήγορο,ζουμερό και νόστιμο πιάτο. Ας δούμε[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνα από τα πολύ αγαπημένα φαγητά της οικογένειας είναι ο τηγανητός γαύρος. Ο γαύρος γενικότερα θα μου πείτε αφού τον μαγειρεύουμε με όλους τους δυνατούς[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΥλικά 500 γρ. φρέσκο γαύρο αλεύρι για πασπάλισμα αλάτι, πιπέρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα λεμόνι για το σερβίρισμα Εκτέλεση Αφήστε το γαύρο να στραγγίξει[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά: 1 κιλό γαύρο χοντρό 5 κρεμμυδάκια φρέσκα 1 σκόρδο χλωρό (ή 2 γουλιές ξερό) 5-6 κλαράκια μαϊντανό 2-3 ώριμες μέτριες ντομάτες ½ ποτήρι του νερού[...]
Πηγή: lakiskoutalakis.blogspot.grαπό τον κ. Νίκο Δαμίγο - Αυλωνάρι Καθαρίζουμε το κεφάλι και τα εντόσθια από τους γαύρους και τους τοποθετούμε σε ένα τάπερ με ξύδι και αλάτι για 3 με 4 ώρες.[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr1 ½ κιλό γαύροι 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 λεμόνι αλάτι Καθαρίζουμε από λέπια και εντόσθια τα γαυράκια και τα πλένουμε. Αλατίζουμε τα ψάρια και βάζουμε το λάδι να[...]
Πηγή: cooklos.grΥλικά Γαύρος 1/2 κιλό καθαρισμένος Αυγό 1 χτυπημένο με λίγο νερό Σουσάμι άσπρο όσο χρειαστεί Αλάτι Μαϊντανό λίγο ψιλοκομμένο Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα Οδηγίες[...]
Πηγή: chefoulis.gr1 1/2 κιλό γαύρος αλεύρι λάδι αλάτι Πλένετε καλά τους γαύρους και τους στραγγίζετε. Τους στεγνώνετε με ένα καθαρό πανί. Τους αλατίζετε. Τους αλευρώνετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γραμ. γαύρο σκορδάτο σάλτσα ντομάτας σπιτική 4 πράσινες ελιές γεμιστές σε φέτες Φτιάχνουμε πρώτα τη σάλτσα ντομάτας. Θα χρειαστούμε 4-5 ντομάτες μέτριες,[...]
Πηγή: cooktherapy.gr