Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
από τον κ. Νίκο Δαμίγο - Αυλωνάρι
Καθαρίζουμε το κεφάλι και τα εντόσθια από τους γαύρους και τους τοποθετούμε σε ένα τάπερ με ξύδι και αλάτι για 3 με 4 ώρες. Το ξύδι να σκεπάζει τους γαύρους.
Στη συνέχεια τους αφαιρούμε το ξύδι και με προσοχή βγάζουμε και τα κόκ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο gefseis-evias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- δάφνες
- καλαμποκέλαιο
- εντόσθια
- γαύρος
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Κατηγοριες
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- Νηστίσιμα ΧριστουγέννωνΟχι
Ψησιμο
- Στο τηγάνι Οχι
- Στην κατσαρόλα Οχι
- Στο φούρνο Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το gefseis-evias.blogspot.gr
Υλικα Συνταγης
- δάφνες
- καλαμποκέλαιο
- εντόσθια
- γαύρος
Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy