Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 618 συνταγές
Ρολό κιμά με μοσχοκάρυδο, γεμιστό με σάλτσα ντομάτας, Ντομάτες γεμιστές με μπεσαμέλ, Ντομάτες γεμιστές με κιμά, Κεφτεδάκια γεμιστά σε σάλτσα ντομάτας & σπαγγέτι, Πένες με σάλτσα από λιαστή ντομάτα, φρέσκια ντομάτα και κεφτεδάκια, Γεμιστό ρολό κιμά με γλάσο ντομάτας | Συνταγή | Argiro.gr
Μακαρονάδα με κιμά, μελιτζάνα και γιαούρτι | Συνταγή | Argiro.gr, Σπαγγέτι μπολονέζ με μελιτζάνα, πιπεριά και γιαούρτι | Συνταγή | Argiro.gr, Παστίτσιο με κιμά, μελιτζάνα και μπεσαμέλ γιαουρτιού, Σαλάτα με φακές, μελιτζάνα και γιαούρτι, Μακαρονάδα με κιμά, μελιτζάνα και γιαούρτι, Σπαγγέτι μπολονέζ με μελιτζάνα, πιπεριά και γιαούρτι
Μουσακάς με μελιτζάνες και πατάτες (συνταγή της μαμάς χαρισμένη στο μικρό μου γιο), Μελιτζάνες με κιμά και πουρέ πατάτας, ΜΟΥΣΑΚΑΣ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ♦♦ MUSSAKA' DI MELANZANE E PATATE ♦♦ MUSSAKAS WITH EGGPLANTS AND POTATOES, Μελιτζάνες,πατάτες.....αλλιώς!!! συνταγή από Chrisoula Papatzilaki-Papadopoulou
Yλικά για 4-6 άτομα 12 αγκινάρες μεγάλες φρέσκες 2 κουτ. σούπας βούτυρο για το ταψί ½ φλιτζ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη Για τη γέμιση ½ φλιτζάνι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι τώρα να μοιραστώ μαζί σας το μικρό μου μυστικό: διαβάσατε την προηγούμενη ανάρτηση με το Μοσχαρίσιο κότσι μαριναρισμένο σε μπύρα ; μήπως προσέξατε το[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά συνταγής 6-8 μελιτζάνες φλάσκες (1 1/2 κιλό) 400 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος 3 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκομμένα 4 ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες 5-6 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: icookgreek.comυλικά για 6 άτομα 6 μέτριες μελιτζάνες φλάσκες 6 κομματάκια κρέας ψαχνό, 120 γραμ το καθένα, κατάλληλο για κατσαρόλα 2 σκελίδες σκόρδο 3 κρεμμύδια τριμμένα 3[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΔεν ήξερα πώς να την ονομάσω στα Ελληνικά, άρα ίσως να μην είναι κατάλληλος ο τίτλος. Όπως και να 'χει είναι ένα νόστιμο παραδοσιακό φαγητό που γίνεται και με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτό το φαγάκι συνήθιζε να το φτιάχνει για να μας ευχαριστήσει, η γιαγιάκα μου στη Μακεδονία. Το σερβίριζε πάντα σε βαθύ πιάτο, με μπόλικη σάλτα και ήταν για[...]
Πηγή: cookpad.com/gr