Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
ΜΠΡΙΑΜ (ΤΟΥΡΛΟΥ) ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΣ ΜΕ ΚΙΜΑ Αν και το λαδερο μπριαμ ειναι πεντανοστιμο, εδω παρουσιαζω μια παραλλαγη, οπου προσθεσα και λιγο κρεατακι, το οποιο μου ειχε περισσεψει. Η ιδεα της ανακυκλωσης ηταν λαμπρη, γιατι τελικα το κρεατακι, προσθεσε περισσοτερη νοστιμια στο γνωστο λαδερο φαγακι! [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr