Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
Για τη φασολάδα 500 γρ. μέτρια ξερά φασόλια 3 καρότα κομμένα σε μικρά καρέ 2 ξερά κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 κλωνάρια σέλερι με τα πράσινα φύλλα τους ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 250 γρ. ξερά ρεβύθια 250 γρ. χωριάτικα λουκάνικα γλουτένης 250 γρ. πράσο 400 γρ. ψιλοκομμένα ντοματάκια σε σάλτσα τομάτας ή 4 ώριμες ντομάτες 1 κούπα[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr1/1/14 …Δηλαδή μαυρομάτικα φασόλια! Σερβιρισμένα πάνω σε ρύζι και μαγειρεμένα με μπέικον ή κάποιο άλλο αλλαντικό (συνήθως αρκετά λιπαρό) , αλλά και διάφορα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΜετά από 2 τούρτες στην σειρά, πάμε και για ένα φαγητό τώρα... Γίγαντες λοιπόν! Ήταν και αυτό ένα όσπριο από όλα τα υπόλοιπα που δεν έτρωγα, το δοκίμασα και[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 1/2 κιλό φασόλια γίγαντες 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 μεγάλο ψιλοκομμένο κρεμμύδι 1 πράσο σε ροδέλες 3 σκελίδες ψιλοκομμένο σκόρδο 2 κλωνάρια σέλερι 2-3[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΣήμερα είμαι ενθουσιασμένη με το φαγητό μου. Κλασσικό πιάτο, ποιος Έλληνας δεν έχει φάει γίγαντες πλακί αλλά με δυο μικρές προσθήκες στην βασική συνταγή. Το[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά 500 γρ. ρεβίθια 1 κρεμμύδι 1 κλωνάρι σέλερι 1/2 καρότο 2 σκελίδες σκόρδο 2 κλωνάρια δεντρολίβανο 1 κομμάτι από προσούτο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι 3 –4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Γίγαντες Ογκραντεν Οι γίγαντες είναι τα καλύτερα φασόλια όλων των κατηγοριών. Ο καρπός είναι μεγάλος σε σχήμα κουκιών και θα πρέπει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά 400γρ. φασόλια γίγαντες μουλιασμένα από την προηγουμένη μέρα ½ κούπο ελαιόλαδο 2 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 πράσινες πιπεριές κομμένες σε[...]
Πηγή: megatv.com/cookΠαραδοσιακό ελληνικό πιάτο οι γίγαντες, αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που σηκώνουν κρασί. Ταπεινό και νόστιμο, αλλά σε[...]
Πηγή: caruso.grH ιστορία απ’ τη μεριά του Greekadman: Παραδοσιακό ελληνικό πιάτο, οι γίγαντες φούρνου αποτελούν εξαιρετικό μεζέ πριν από χειμωνιάτικα ή καλοκαιρινά πιάτα που[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. και έξτρα για το άνοιγμα του φύλλου 1 πρέζα αλάτι 250 γρ. βούτυρο παγωμένο χωρισμένο στα 190 και 60 γρ. 90 γρ. στραγγιστό[...]
Πηγή: akispetretzikis.com350 γρ. φασόλια γίγαντες 7-8 φέτες καπνιστό μπέικον 1 λουκάνικο της επιλογής μας (εγώ έβαλα χωριάτικο) 3 μικρά κολοκυθάκια σε χοντρές ροδέλες 1 πράσο σε[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γρ γίγαντες μουλιασμένοι από βραδύς με λίγο αλάτι 2 καρότα σε ροδέλες 2 κλωνάρια σέλερι χοντροκομμένα 2 κρεμμύδια ξερά κομμένα στα δύο σε ροδέλες 70 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr