Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Για τη ζύμη 250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. και έξτρα για το άνοιγμα του φύλλου 1 πρέζα αλάτι 250 γρ. βούτυρο παγωμένο χωρισμένο στα 190 και 60 γρ. 90 γρ. στραγγιστό γιαούρτι 1 κ.σ. ξίδι 60 ml παγωμένο νερό 1 αυγό χτυπημένο Για τη γέμιση 1 κούπα μαυρομάτικα φασόλια μουλιασμένα από την προη [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο akispetretzikis.com