μπισκοτογλυκο με ζαχαρουχο γαλα | κουνελι στιφαδο μαμαλακης | γλυκα με ινδοκαρυδο αργυρω | τσιπουρα στο φουρνο αργυρω | τηγανια αγριογουρουνο | σουπα πατατα καροτο σελινο | κολοκυθόπιτα γλυκιά βέφα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα χωρις κροκαδι δαφνες βανιλια

Βρέθηκαν 43 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΦΡΙΖΈΛΕ ΚΑΙ ΚΑΠΟΝΆΤΑ ΝΑΠΟΛΕΤΑΝΑ // FRISELLE E[...]

ΦΡΙΖΈΛΕ (ΤΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΙΤΑΛΙΑΣ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΝΆΤΑ ΝΑΠΟΛΕΤΆΝΑ Οι φριζέλε ( friselle ) είναι το παραδοσιακό ιταλικό παξιμάδι, που προέρχεται από[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η γνήσια Πουτανέσκα: εύκολη, πικάντικη,[...]

Η Πουτανέσκα (puttanesca) είναι μια απ’ τις πιο γνωστές μας Ιταλικές μακαρονάδες κατ’ αρχάς λόγω πιασάρικου ονόματος. Αλλά βέβαια η ουσία της Ναπολιτάνικης[...]

Πηγή: caruso.gr
Tartare story: Από τον Τζένγκις Χαν στα σαλόνια[...]

Υπάρχουν κάποιες ιστορίες που ο μύθος τέμνει σε τόσα σημεία την πραγματικότητα ώστε δεν είσαι ποτέ σίγουρος για την αληθινή. Όταν συμβαίνει αυτό, νιώθω την[...]

Πηγή: pandespani.com
το απόλυτο Steak Tartare (για τον Hannibal[...]

Ο καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας  ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το στέικ ταρτάρ –steak tartare-,[...]

Πηγή: pandespani.com
Πράσινη σάλτσα: το γκαζόν στο πιάτο -[...]

Αρκετές είναι οι φορές που ένα απλό βραστό ή ψητό (κρέας ή ψάρι) χρειάζεται ένα μόνο «τσικ» για να γίνει πιάτο ευπαρουσίαστο. Αυτό πρακτικά σημαίνει …σάλτσα.[...]

Πηγή: pandespani.com
πως φτιάχνουμε τέλειο στέικ ταρτάρ σπίτι |[...]

Ο καθένας που κουβαλά ένα ταμπού με το ωμό κρέας έχει και κάποια ιστορία απέχθειας  ή κινδύνου υγείας να διηγηθεί σχετικά με το steak tartare, μεγεθύνοντας τον[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα μυστικά για υπέροχη σπιτική μαγιονέζα σε[...]

Η μαγιονέζα είναι μία απ’ τις παλαιότερες και πιο βασικές σάλτσες στη γαστρονομία.Οφείλει την ύπαρξη και το όνομά της σε δύο ατυχήματα. Η μαγιονέζα εφευρέθηκε[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες[...]

25/5/14 Μοσχαρίσια φιλετάκια με gremolata baby πατάτες και φρέσκο αρακά. Ένα πιάτο για το οποίο δεν ξέρω από πού να αρχίζω να σχολιάζω. Καταρχάς η gremolata[...]

Πηγή: zannetcooks.com
Caesar's Salad, τα του Καίσαρος τω Καίσαρι

Αν αποδώσουμε στον Καίσαρα αυτά που του ανήκουν... τότε πρέπει να αποδώσουμε και τη δημιουργία αυτής της πασίγνωστης σαλάτας που τη βρίσκουμε σε burgerάδικα,[...]

Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr
Τα κάναμε σαλάτες

Με τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Με salsa verde: πατατοσαλάτα μεσογειακή

Θεωρείται κλασική ιταλική σάλτσα για ψητά κρέατα και ψαρικά. Στην πραγματικότητα μοιάζει να έχει τις ρίζες της στη Μέση Ανατολή, όπου συνήθιζαν να συνοδεύουν[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πικάντικο μοσχαράκι με ρύζι

Για 2-4 άτομα 400 γραμμάρια μοσχαρίσιο φιλέτο 2 μέτρια φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα 8 φιλέτα αντζούγιας ψιλοκομμένα 4 κουταλιές του γλυκού κάππαρη 6 κλωνάρια[...]

Πηγή: sidagi.gr
Μοσχαράκι με σάλτσα τόνου (Vitello tonnato)

Είναι ένα πολύ ωραίο πιάτο που μπορεί να φαγωθεί είτε σαν κύριο, είτε σαν συνοδευτικό κάποιου άλλου πιάτου με κρέας. Σε αυτή τη δεύτερη περίπτωση, ετοιμασθείτε[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μοσχάρι με μανιτάρια και umami paste

Σε ένα απλό φαγητό μπορείς να δόσεις μια άλλη διάσταση προσθέτοντας κάτι τις,όπως ένα ποτήρι καλού κρασιού ή ένα ποτήρι μπύρας ή λίγη πάστα umami. Επιπλέον ένα[...]

Πηγή: asproylas.blogspot.gr
Χοιρινες μπριζολες αλλα Ιταλικα

"Διαβάστε περισσότερα". ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΕ ΝΟΣΤΙΜΗ ΙΤΑΛΙΚΗ ΚΑΥΤΕΡΗ ΣΑΛΤΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥΤΑΝΕΣΚΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΧΟΙΡΙΝΕΣ ΜΠΡΙΖΟΛΕΣ ΜΙΑ ΧΟΥΦΤΑ ΕΛΙΕΣ ΚΟΜΜΕΝΕΣ 1Κ.Γ.[...]

Πηγή: irida.blogspot.gr
Σνίτσελ με παρμεζάνα σε σάλτσα ντομάτας

Υλικά Λίγο φρέσκο ​​βασιλικό Ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο, ξεφλουδισμένες και ψιλοκομμένες 3 αντσούγιες 1 ​​κόκκινη πιπερίτσα 2 x 400 γρ[...]

Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.gr
Εσκαλόπ με σάλτσα ‘Café deParis’, al Caruso |[...]

Το Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]

Πηγή: caruso.gr
Μοσχάρι / Βόδι κοκκινιστό συνταγή από atsimas

500 gr μοσχάρι όποιο μέρος επιθυμείτε τεμαχισμένο μπουκίτσες εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι τεμαχισμένο 1 σκελίδα σκόρδο τεμαχισμένο 1 κουταλιά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Vitello Tonnato : Ένα …κόσμημα στο τραπέζι σας[...]

1 κιλό μοσχάρι, σε ένα ενιαίο κομμάτι (για το τι κομμάτι θα χρησιμοποιήσετε, δείτε “Μυστικά” [1] ) 1 καρότο 1 κρεμμύδι 1 πόδι σέλερυ (ή 1/3 ματσάκι απλό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy