Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
I have to say that this dish is an all time favorite among my folks. I only make it a few times a year because I know that I won't be able to resist finishing[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ Μπεσαμέλ (Béchamel), ή ‘λευκή σάλτσα’ (White Sauce), είναι μία απ’ τις πέντε “βασικές σάλτσες” απ’ τις οποίες, με μικρές παραλλαγές, προέρχονται όλες οι[...]
Πηγή: caruso.grΣήμερα θα ταξιδέψουμε γευστικά στην Πόλη, απ' όπου προέρχεται η συνταγή μας. Πρόκειται για πιάτο της τούρκικης κουζίνας που μεταφραζόμενο κατά λέξη, σημαίνει:[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grEνα εμβληματικό πιάτο της παλατιανής κουζίνας. Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου. Μερίδες : Για 6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 30΄, Μαγείρεμα 1[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΚι όμως, δεν είναι τόσο βαρύ όσο φαντάζεστε!Δεν έχει πολύ λάδι. έχει κολοκύθια ψητά αντί τηγανητές μελιτζάνες και καθόλου αυγά! Γίνεται φανταστικός! Υλικά:[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΔιπλή χαρά, νομίζω, έχουν τα καλοκαιρινά τραπέζια. Πρώτα πρώτα τα χρώματα: όλα ευφορικά και αισιόδοξα, ντομάτες στην καλύτερη ώρα τους, κολοκυθάκια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤην ονομασία του το φαγάκι αυτό, την οφείλει στον καλό μου. Αυτός το ονόμασε έτσι! Στην ουσία είναι ένα συνδυασμός μουσακά με παπουτσάκια, πολύ πολύ νόστιμος.[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ συνταγή στα ελληνικά, πιο κάτω I have to say that this dish is an all time favorite among my folks. I only make it a few times a year because I know that I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 14/07/2016 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Λαδερά, Συνταγές Μελιτζάνες με κιμά και ελαφριά μπεσαμέλ στο φούρνο Μια συνταγή για μια ανάλαφρη[...]
Πηγή: sintayes.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό τετράδιο με συνταγές. Την είχα πάρει από κάποιο περιοδικό. Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟ μουσακάς είναι αδιαμφισβήτητα το πιάτο-σταθμός που ιστορικά όρισε τη λόγια ελληνική κουζίνα. Την κουζίνα δηλαδή, που δεν προήλθε απ’ την μαγειρική παράδοση[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά (6 μερίδες) : 1 κιλό κρέας μοσχαρίσιο ή αρνίσιο 2 κρεμμύδια 1,5 σκελίδα σκόρδο σάλτσα ντομάτας 8 μελιτζάνες φλάσκες 3 κουτ. βούτυρο λίγο αλεύρι [...]
Πηγή: yumyum.grH καλύτερη ώρα της φλάσκας μελιντζάνας. Δεν τολμώ να ονομάσω το σημερινό μας φαγητό χιουνκιάρ μπεγιεντί - ενώ περί αυτού πάνω-κάτω πρόκειται - , διότι σε ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΨευτομουσακας στην κατσαρολα πεντανοστιμος και αρκετα λαιτ θα ελεγα.. αφου τα λαχανικα ειναι ψημενα στο φουρνο και παραλειπεται η μπεσαμελ,χωρις βεβαια να[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΕίδος μουσακά χωρίς μελιτζάνες. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό πατάτες 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο αλάτι, πιπέρι, λίγη κανέλα 1 κρεμύδι μεγάλο καλαμποκέλαιο για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Για τη βάση: Μισό πακέτο μακαρονάκι κοφτό βρασμένο με αλατάκι (τις περισσότερες φορές βάζω ριγκατόνι ή πένες αλλά δεν είχα αυτή τη φορά) Μισό πακέτο και[...]
Πηγή: greekmasa.grΕιναι ενα νοστιμοτατο φαγητο με βελουδινο πουρε μελιτζανας. Τι χρειαζόμαστε: 1 δόση Μοσχαράκι κοκκινιστό 3-4 κόκκοι μπαχάρι 5-6 κόκκους πιπέρι μελιτζάνες 2 φλ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr16 κανελόνια 1/4 φλ. ελαιόλαδο 500 γραμμ. κιμάς μοσχαρίσιος 1 ξερό κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 400 γραμμ. ψιλοκομμένες ντομάτες φρέσκες ή κονκασέ 1 μελιτζάνα[...]
Πηγή: argiro.grΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.gr