Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Μπριζόλα βοδινή στα κάρβουνα Υλικά Μπριζόλα βοδινή με κόκαλο, καλά σιτεμένη, περ. 1250 γραμμάρια, μαύρο φρεσκοκομμένο πιπέρι 2 κύβοι 4 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: greekouzina.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΥΖΙ 3 κουπες ρυζι(για πιλαφι) 1 κουταλακι σαφραν σε σκονη 6 κουπες νερο 1 κουταλιά σούπας αλάτι Βαζουμε το νερό να βράσει .Ριχνουμε το ρύζι,αλάτι[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΤο φιλμ βασίζεται σε πραγματικό γεγονός, περιγράφει την ιστορία μιας γενναίας και επίμονης γυναίκας (το ρόλο της παίζει η Τζούλια Ρόμπερτς), γνωστής για τη[...]
Πηγή: greekcook.grΚαλησπέρα σας! Τι κάνετε πώς είστε; Πώς σας βρήκε η πρώτη μέρα της Προεδρίας; Δεν νιώθετε έναν Ευρωπαϊκό αέρα (φυσούσε πολύ σήμερα η αλήθεια να λέγεται...) να[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΣτήθος βοδινό βραστό 20 Νοεμβρίου, 2023 Greekouzina No comments Jump to Recipe· Αυτή η συνταγή για στήθος βοδινό βραστό είναι η ιδανική επιλογή για ένα[...]
Πηγή: greekouzina.gr180 γρ κιμά μοσχαρίσιο ή βοδινό διπλοπερασμένο στη μηχανή 1 κγ λαρδί ή φρέσκο βούτυρο 1 κσ γιαούρτι 1/3 κγ σόδα αλάτι/πιπέρι μείγμα για ψητά κρεατικά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΖουμερό μπιφτέκι καλυμμένο με λιωμένο τυρί και καραμελωμένο μπέικον, κλεισμένο σε αφράτο μπριός. YΛΙΚΑ ΓΙΑ 1 ATOMO 200 γρ. βοδινό κιμά (κόντρα φιλέτο)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΜΑ 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος από ελιά ή λάπα 100 γρ. κιμάς χοιρινός 4 κομμάτια Φέτα Παρνασσού (40 γρ. το κάθε ένα) 4 μισές φέτες τομάτας 1 κ.γ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕπειδή μετά απο αυτά που ακούμε και βλέπουμε ποτέ δεν ξέρεις τι μας ξημερώνει... Οι προμήθειές δεν είναι τεράστιες αλλά είναι σημαντικές σε μια ενδεχόμενη[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΗ σπιτική γεύση θέλει πάνω απ’ όλα καλά, αγνά, σπιτικά υλικά και γνώση κάποιων βασικών τεχνικών μαγειρικής. Εφόσον μας νοιάζει η ουσία της σπιτικής γεύσης και[...]
Πηγή: caruso.grΗ Γαλλική γαστρονομία, έχει βάλει τα θεμέλια και έχει εδραιώσει γεύσεις, στην μαγειρική τέχνη! Ένα σημαντικό κεφάλαιο της γαλλικής κουζίνας είναι οι σάλτσες![...]
Πηγή: funkycook.grΤο φιλέ μινιόν σος Μαδέρα (filet mignon sauce Madeira), ήταν το πιάτο που δέσποζε σε κάθε κυριλέ εστιατόριο της Αθήνας στα τέλη της δεκαετίας του 70, όντας[...]
Πηγή: caruso.grΈνα πιάτο «κρέας με πατάτες» ακούγεται βαρετό, όσο θρεπτικό και αν είναι. Και αυτοί που το λένε μπορεί να έχουν και δίκιο. Το σημερινό πιάτο όμως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜάθετε την αλήθεια για την διατροφή και Απαλλαγείτε μια για πάντα από το περιττό λίπος Καθαρίστε τον οργανισμό σας από τις αιτίες που προκαλούν τις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΤο εγχείρημα της Cookoovaya θεωρείται από όσους περί τη γεύση τυρβάζουν, το πιο σημαντικό άνοιγμα Αθηναϊκού εστιατορίου των τελευταίων χρόνων ή δεκαετιών. Η[...]
Πηγή: caruso.gr«Όλοι θέλουν, να κόψουν κομμάτια, να κατασπαράξουν τις σάρκες του διπλανού τους κι εσένα σε φοβίζει ένα καρπάτσιο;», έλεγε το μήνυμά της. Η[...]
Πηγή: bostanistas.grMπρουσκέτες καρπάτσιο μοσχάρι με μαγιονέζα ουασάμπι: Το βοδινό ταιριάζει εξαιρετικά με την πράσινη μουστάρδα από ντάικον, το γνωστό πλέον ουασάμπι των σούσι.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚέτσαπ ώριμες ντομάτες πιπεριά φλωρίνης(για χρώμα κ γεύση) πουγκί αρωματικών :δάφνη, μπαχάρι,κανέλα,ρίγανη,θυμάρι. 1σφηνάκι ξύδι (αν είναι δυνατό προσθέστε το[...]
Πηγή: 4seasonscook.blogspot.grΥπάρχει ένας μύθος που λέει πως μπορείς να περιηγηθείς στην Αμερική χωρίς χάρτη, αλλά χρησιμοποιώντας σαν πυξίδα τις μυρωδιές από τα burger joints της[...]
Πηγή: toarkoudi.gr