Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 68 συνταγές
Υλικά 300 γρ. αχλάδια 200 γρ. κυδώνια 150 γρ. κεράσια 200 γρ. βερίκοκα 250 γρ. σύκα 200 γρ. ροδάκινα 3 κουταλιές σούπας σκόνη από σπόρους μουστάρδας 3 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΗ συχνότητα και μόνο με την οποία καταναλώνουμε τη χήνα στη χώρα μας την καθιστά ένα σπάνιο και ιδιαίτερα γιορτινό πουλερικό. Αφιερώστε της το χρόνο και τη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 3 1/4 φλιτζάνια, περίπου) 1 κ.σ. φιστικέλαιο 1/4 του φλιτζ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 κ.γλ. σκόρδο, πολύ ψιλοκομμένο 1 1/2 κ.σ. curry, σε σκόνη 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά ½ φλ. ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 μεγάλη πράσινη πιπεριά καθαρισμένη, χωρίς τις μεμβράνες και τους σπόρους και ψιλοκομμένη 4 σκ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiAndar de paella!, πάμε για παέγια, λένε οι Ισπανοί, και ξεκινάνε για γλέντι. Η παέγια ξεκίνησε από τους αγρότες, οι οποίοι έβαζαν στο τσουκάλι ρύζι με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ Martin Becquart είναι Γάλλος, γεννημένος στο Λάος πριν από 31 χρόνια. Ανέλαβε πριν από μερικούς μήνες το Alfredos (8η θέση στους Χρυσούς Σκούφους) αφού[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami"Για καλό μοσχαράκι με μάνγκο, το φρούτο να μην είναι υπερώριμο. Α ναί! προσοχή στο σερβίρισμα, μη σας κολλήσει στο πιάτο" - Γκου Υλικά (για 2 άτομα) 350 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami"Το μυστικό της γλυκόξινης σάλτσας; Το γλυκό να κοντράρει το ξινό, χωρίς η μία γεύση να σκεπάζει την άλλη" - Σιεν Κουο Σενγκ Υλικά (για 4 άτομα) 1 κρόκος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο φαγητό της γιορτής και αγαπημένη σπεσιαλιτέ του πρώην Προέδρου της ιταλικής Δημοκρατίας Σάντρο Περτίνι. Μια ζεστή «σαλάτα» λογής λογής λαχανικών (πατάτες,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiPlaneta Samba: Για τους Βραζιλιάνους, το τσουράσκο είναι ξεφάντωμα Το τσουράσκο είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στη Βραζιλία , λόγω του κοινωνικού του χαρακτήρα .[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 6 άτομα) 800 γρ. τρυφερό μοσχαρίσιο συκώτι, κομμένο σε φέτες ίσου πάχους 700 γρ. κεράσια 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, σε λεπτά φετάκια 1 κ.κ. ροζ πιπέρι[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΔημήτρης Μαυρίκος: «Τρία πράγματα κυριαρχούν στο μυαλό μου σχετικά με αυτή τη συνταγή: η Ελλάδα, η Ρόδος και η γιαγιά μου. Η Ελλάδα, γιατί οι γίδες αφθονούν[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 1/2 κ. ουρά βοδινή, κομμένη απο τον κρεοπώλη σε φέτες 250 γρ.καπνιστή πανσέτα, σε χοντρή φέτα 300 γρ. ξερά δαμάσκηνα, χωρίς κουκούτσι 3 μεγάλα[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. χοιρινή σπάλα, κομμένη σε χοντρούς κύβους 2 φλ.τσ. κόκκινο ξηρό κρασί 3 κ.σ. σπόροι κόλιαντρου, χοντροσπασμένοι 2 ξύλα κανέλας 1/2 φλ. τσ. ε.π.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 8-10 άτομα) 1 γαλοπούλα 3 ½ - 4 κιλά περίπου Για τη γέμιση 100ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 50 γρ. ψιλοκομμένο μπέικον 500 γρ. κιμάς[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 1 1/2 κ. μοσχάρι ελιά 1 1/2 κ. πατάτες 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 1 κ. γλ. ξερή μαντζουράνα 2 κόκκοι μπαχάρι 1[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά 350 γρ. φιλέτο χοιρινό, κομμένο 500 γρ. αγκινάρες από κονσέρβα, ή κατεψυγμένες, κομμένες 2 κρεμμύδια, κομμένα 25 γρ. ελαιόλαδο 150 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami