Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Υλικά Για το κρέας 1 1/2 κιλό ψαχνό αρνίσιο κρέας, κομμένο σε χοντρούς κύβους (ή 1 κιλό αρνίσιο κρέας και ένα μικρό κοτόπουλο, κομμένο στα 6. 1 1/2 φλιτζ. τσ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΆλλη μια εβδομάδα αναμονής πέρασε! Οι μέρες τελειώνουν και εγώ περιμένω τον πελαργό να μου φέρει τον μπέμπη!!! Μετά από τη δύσκολη εβδομάδα που πέρασα, με την[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΜετά από μια ζόρικη εβδομάδα, με κρύο,βροχές και πολύ τρέξιμο είμαστε και πάλι εδώ! Σαν να χειμώνιασε απότομα ε;;; Εμ Νοέμβρης μπήκε,καιρός ήταν!!! Καλό μήνα[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο πιλάφι αυτό θυμίζει αρκετά το ινδικό μπιριάνι και είναι έξοχη λύση για να αξιοποιήσετε ό,τι περίσσεψε από τα μαγειρέματα των τελαυταίων ημερών: ρεβύθια,[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν περπατάει κανείς στους δρόμους της Αθήνας, τι πάγκο μπορεί να βρει για να αγοράσει να φάει κάτι; Βασικά με κουλούρια. Σε καμιά βόλτα (και βραδάκι) μπορεί[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤα παιδιά θέλουν ποικιλία και όχι συνήθεια!! Είναι κάτι που κατάλαβα και πλέον αποφεύγουμε να συνηθίζουμε τα ίδια γεύματα για πολλές ημέρες. Για παράδειγμα,[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΤο Sumac, με το υπέροχο πορφυρό του χρώμα, είναι ένα αγαπημένο μπαχαρικό της κουζίνας της Μέσης Ανατολής, που δεν είναι πολύ γνωστό στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜας προμηθεύει με σχεδόν το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε βιταμίνη C. Το πορτοκάλι είναι φρούτο που καρπίζει από το δέντρο πορτοκαλιά. Είναι[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grOlla podrida, η «καθολική»: Η όγια ποδρίδα, η κοτόσουπα με διάφορα κρεατικά (είναι αυτό που λέμε εμείς «βραστό»), βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 04 Άνοιξη 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους Μετατροπές[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑπό σήμερα εγκαινιάζω μια καινουργια ενότητα σχετικά με το εβδομαδιαιο προγραμμα μαγειρικής! Παντα ειχα προβλημα να βρω τι θα μαγειρεψω την επόμενη, ωστε η[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΚαλησπερα! Ηρθε η ωρα για τις προτασεις αυτης της εβδομαδας! Δευτέρα: Φασόλια με κους κους Τρίτη: Ψαροκροκέτες σπιτικές Τετάρτη: Μπάμιες Πέμπτη: Κοχύλες με[...]
Πηγή: elpinikicook.blogspot.grΕλάτε μαζί μου να κάνουμε ένα ακόμα ταξίδι στον κόσμο των μπαχαρικών. Ζώντας σε χώρες της Ανατολής είχα την τύχη να κάνω πολύ ευχάριστα και ενδιαφέροντα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜας προμηθεύει με σχεδόν το 100% της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σε βιταμίνη C. Το πορτοκάλι είναι φρούτο που καρπίζει από το δέντρο πορτοκαλιά. Είναι[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.gr1 αυτί γουρουνιού 500γραμμ (ορέχα) 1 κομμάτι χαμόν 50 γραμμ (curado,Proschiuto) 1 ουρά γουρουνιού 100γραμμ 1 κομμάτι μοσχάρι 100 γραμμ (μορθίγιο) 1 τεμ πλευρά[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 06 Φθινόπωρο 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ όγια ποδρίδα βασίζεται σε μια πολύ παλιά ισπανική συνταγή. Τη μνημονεύει ακόμα και ο Σάντσο Πάντσα στο «Δον Κιχώτης της Μάντσα». Στην Ισπανία[...]
Πηγή: syntagesmageirikis.blogspot.grΌσο πάει ζεσταίνει για τα καλά ο καιρός κι η διάθεσή μας έχει ανέβει στα ύψη! Θέλουμε διαρκώς να είμαστε έξω,στην λιακάδα,ξέγνοιαστα...και θέλουμε να[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.gr