Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 369 συνταγές
Γαλοπούλα γεμιστή (όπως την φτιάχνουμε στην Σάμο), Γαλοπούλα γεμιστή και κάστανα σοτέ, Γαλοπούλα γεμιστή με κρούστα σάλτσας μελιού, Γαλοπούλα γεμιστή για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, Γαλοπούλα γεμιστή, το απόλυτο εορταστικό γεύμα!, Γαλοπούλα Γεμιστή Της Βέφας Αλεξιάδου Stuffed Turkey Of Vefa Alexiadou
500 γρ. κιμάς (αν θέλετε μισό μοσχαρίσιο ελιά/μισό σπάλα χοιρινή) 16 τμχ κανελόνια 2 κρεμμύδια μέτρια (ψιλοκομμένα) 1 ποτήρι του ουίσκι ελαιόλαδο 1/3 ποτήρι[...]
Πηγή: cookpad.com/grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: 500 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ή ανάμεικτος μοσχαρίσιος με χοιρινό 1 μέτριο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 φέτες ψωμί μουλιασμένες σε νερό και στραγγισμένες 2 αυγά[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.gr1 κιλό κιμά είτε μοσχαρίσιο είτε μισό χοιρινό μισό μοσχαρίσιο 1 μπαγιάτικο ψωμί θέλουμε μόνο την ψίχα 1 κρεμμύδι τριμμένο στο τρίφτη 2 κσ αλάτι Ρίγανη Λίγο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟι προτάσεις μας αυτήν την εβδομάδα της Κρεατινής, θα αφορούν όπως καταλάβατε κρεατικά ως επί το πλείστον. Έτσι μετά τα υπέροχο γεμιστό ρολό κιμά που μας[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για ένα ταψί του φούρνου 600 γραμ ζύμη για χωριάτικο φύλλο Για τη γέμιση 650 γραμ κιμά μοσχαρίσιο 2 μέτρια κρεμμύδια τριμμένα στον τρίφτη 1 κρασοπότηρο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά συνταγής 1 ρολό χοιρινό 2 κιλά περίπου 5-6 κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1 κουταλιά της σούπας μέλι 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για τα κεμπάπ 100 γρ. κιμάς αρνίσιος 200 γρ. κιμάς χοιρινός 300 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος ½ κουταλάκι κύμινο ½ κουταλάκι πιπέρι 1[...]
Πηγή: megatv.com/cookΤο γουρουνόπουλο γάλακτος με την κριτσανιστή πέτσα και το ζουμερό κρέας να αχνίζει είναι μια από τις μικρές πολυτέλειες της ζωής, στο δικό μου γαστρονομικό[...]
Πηγή: pandespani.com