Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 65 συνταγές
Μια εύκολη και πεντανόστιμη πίτα που έμαθα απ' τον παππού μου και όποτε την κάνω εξαφανίζεται! Μπορεί να φαγωθεί και ως κυρίως πιάτο με πράσινη σαλάτα. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΌταν η κόρη μου πάτησε τους 7 μήνες, αποφάσισε μια μέρα να κλείσει το στόμα της και να μην το ξανανοίξει για οποιαδήποτε άλλη τροφή εκτός από το γάλα! Όπως[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grυλικά 2 φύλλα κουρού λίγο βούτυρο 2 ποτήρια ξυνόχοντρο 600ml νερό 300γρ ανθότυρο 1 ματσάκι μάραθο ψιλοκομμένο 200γρ απάκι σε κομματάκια 1 αυγά 2 ασπράδια αλάτι[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΤην συνταγή μας έστειλε η EVIA WEB TV alfa omega Οι ματιές συνηθίζονται σε πολλά μέρη της Εύβοιας την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων όταν σφάξουν το[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΑυτή την περίοδο του Ιουνίου είμαι συνήθως μόνος στην Τσαγκαράδα ή με τον γιο μου. Από τη μια η δουλειά στο ξενοδοχείο, από την άλλη τα κεράσια και τα βύσσινα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία από τις πιο νόστιμες και λαχταριστές πίτες που έχω φτιάξει! Είναι χορταστική, συνδυάζει πρωτεΐνες με χορταρικά και έχει πολλές φυτικές ίνες. Ένα πλήρες και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΓια πρώτη χρονιά φέτος η κυδωνιά μας έχει καρπούς! Δεν είναι εντυπωσιακά σε όψη τα πέντε κυδώνια μας, όπως του γείτονά μας, του Στάθη, αλλά ελπίζω να είναι[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλή σας μέρα! Για τα φλωμάρια σας έχω ξαναμιλήσει παλιότερα. Τα αγαπημένα αυτά λημνιά ζυμαρικά όπου τα βρίσκω δεν τα αφήνω σε... ησυχία! Τα φλωμάρια γίνονται[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΜία καταπληκτική ζύμη από την φίλη μου Γιάννα. Ιδανική για αλμυρά πιτάκια άξια να σταθούν σε επίσημο γεύμα αλλά και μπουφέ.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΕίναι μια πεντανόστιμη πίτα με τέλεια γέμιση και φανταστικό φύλλο. Φτιάξτε τη και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας! Η συνταγή είναι από το πρωϊνό του ΑΝΤ1 και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό τις αγαπημένες μου πίτες με πράσα και χοιρινό κιμά, πολύ επίκαιρη λόγω εορτών. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό πράσα (τα άσπρα κομμένα ροδέλες) 500 gr. κιμάς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑλήθεια πόσες φορές φάγατε κρέας, ψάρι σκέτο και θέλατε να φάτε και ρυζάκι σαν συνοδευτικό ….? Λοιπόν ήρθε η ώρα να συνοδεύουμε το λιπαρό μας γεύμα με[...]
Πηγή: greekmasa.gr300 γρ. κατσικακι/αρνάκι μπούτι σε 2 φέτες κομμένες για σνίτσελ 1 σκέπη αρνίσια κομμένη σε 2 κομμάτια 1/2 λίτρο ζωμό σκούρο από τα κόκκαλα 50 ml κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grαυθεντικό οσομπούκο μιλανέζε με χρυσό κριθαράκι Έχετε βρεθεί σε τραπέζι που η κουβέντα φέρνει στο επίκεντρο το διάσημο πιάτο της Λομβαρδίας; Το οποίο βεβαίως,[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: 10-12 μελιτζάνες τσακώνικες ή 5-6 φλάσκες 250gr κιμά 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2 πιπεριές πράσινες μικρές ή 1 μεγάλη ψιλοκομμένη 4 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: greekmasa.grΟ τραχανάς είναι ένα ζυμαρικό σε κοκκώδες σχήμα. Φτιάχνεται με αλεύρι και γάλα. Το είδος του είναι ξινός ή γλυκός. Η διαδικασία παρασκευής του όχι και τόσο[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα γιορτινό Κυριακάτικο φαγητό για την οικογένεια μαζεμένη γύρω από το τραπέζι, πολύ νόστιμο με ωραία αρώματα. Υλικά: 1 κ. - 1.200 γρ.[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΥλικά 1-1,2 κ. μπούτι κατσικάκι 3-4 πατάτες 2 καρότα 2 ξερά κρεμμύδια 2 κολοκύθια 2 μελιτζάνες τσακώνικες ξερό κεφαλοτύρι αλμυρό μουστάρδα λάδι [...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΓια τα γιουρβαλάκια θα χρειαστούμε 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 2 κρεμμύδια ξερά μέτρια τριμμένα στο τρίφτη 1 κούπα τσαγιού ψιλοκομμένο μαϊντανό λίγα φύλλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛατρεύω τα Ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα και τις παραδοσιακές γεύσεις! Τα αγοράζω, όπου τα βρω και συγκεντρώνω παραδοσιακές συνταγές της περιοχής μου. (Θα τις[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΌλοι θα τσιμπήσουν έναν ακόμη. Ή δύο. Ή τρεις και τέσσερις και πάει τρώγοντας. Δεν θα με αναγνώριζα αν, όπως σε κάθε μας τραπέζωμα, από μποστά μου περνούσαν[...]
Πηγή: bostanistas.gr