Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 43 συνταγές
Ποτέ δεν ξέρω τί να κάνω με τα κεράσια. Αυτή είναι η αλήθεια. Δεν μου αρέσουν ιδιαίτερα σε αλμυρά πιάτα, εκτός αν πρόκειται για μια σαλάτα σαν κι αυτή , και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grΤι κι αν περάσαν οι γιορτές, το κρασί, το ρούμι, το μπράντι και ο μηλίτης, μαζί με ζάχαρη, ίσως και με πλούσια κρέμα, σίγουρα πάντως με κανέλα, μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΚαλησπέρα σας!!! Σήμερα σας έχω μια διαφορετική πρόταση! Ένα ηδύποτο, πολύ αρωματικό, σχεδόν διαφανές με μια ιδιαίτερη προσωπικότητα που θα σας γλυκάνει τη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια όσους δεν ξέρουν το Limoncello (Λιμοντσέλλο), πρόκειται για ένα χωνευτικό λικέρ, Ιταλικής προέλευσης, φτιαγμένο από φλούδες λεμονιού. Για αρχή[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.grΜια μαρμελάδα, με νόστιμα φρούτα της εποχής φτιάχνουμε σήμερα! Επειδή τις μαρμελάδες τις αγαπάμε πολύ στην οικογένειά μας, τις συμπεριλαμβάνω απαραιτήτως στο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΥλικά για ένα μέτριο ταψί Για το Ρεβανί 5 αυγά 1 κούπα στραγγιστό γιαούρτι 2 κούπες ζάχαρη 6 κουταλιές της σούπας αμύγδαλο τριμμένο Ξύσμα από ένα πορτοκάλι[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα ακόμη πολύτιμο υγρό (εκτός από το πετιμέζι και το χαρουπόμελο ) στο ντουλάπι μας! Δεν ξέρω αν υπάρχει φρούτο που να ανταγωνίζεται στο χρώμα τους σπόρους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΜεγάλη Τρίτη χθες και ήπιαμε καφέ στη Μελένια... Ήταν ένα πολύ ευχάριστο απογευματινό ...είχαμε καιρό να μαζευτούμε οι φίλες και να τα πούμε για λίγο. Για τον[...]
Πηγή: manitarosyntages.blogspot.grΑπλό παγωτό σορμπέ φράουλα σε παγωτομηχανη. Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ώριμες φράουλες 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα νερό 3 κουταλιές σούπας λεμόνι 3 κουταλιές σούπας[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈχω συνδέσει την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου με τις ανθοδέσμες και τα σοκολατάκια. Και σίγουρα αρκετοί από εμάς, πιστεύω το ίδιο. Αν και ως γνωστόν η γιορτή[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΦΡΑΟΥΛΑ LIGHT ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ | ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΩΤΟΜΗΧΑΝΗ Τι θα λέγατε για φανταστικό παγωτό φράουλα που λατρεύουν τα παιδιά; Κι αν σας έλεγα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΓιορτάζουμε και κερνάμε! Όχι το μπλογκ,ούτε κι εγώ,μα ο καλός μου! Έτσι χθες του ετοίμασα σοκολατάκια φουλ του ουίσκι και της bitter,για να κεράσει στη[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΣυνταγή 1η απο την Ιταλία Η ιστορία του και απο που πήρε το όνομα του Το ιταλικης προέλευσης διάσημο γλυκό , πήρε το όνομάτου , από την αναζωογονητική και[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ πρώτη μου απόπειρα για να φτιάξω πανακότα ευτυχώς στάθηκε επιτυχής! Μοίρασα το υγρό σε κάμποσα μπολάκια για να βγεί ατομικό, αλλά εσείς μπορείτε να το βάλετε[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΒερίκοκο, στολίδι ιδιαίτερο και ξακουστό.Φρούτο καλοκαιρινό, χαρούμενο, σαρκώδες, ερωτικό, σε αγκαλιάζει με το χρώμα του και τη γεύση του. Ο ζουμερός καρπός[...]
Πηγή: bostanistas.gr