κρεμα πατισερι βεφα | παντεσπανι με σιμιγδαλι | αυγα με ντοματα αργυρω | τηγανια κοτοπουλου στο φουρνο | καλιτσουνια χανια | συνταγες με μακαρονοσαλατα | πως να μαγειρεψω κατσικακι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μπεσαμελ γλουτενη χαλουμι

Βρέθηκαν 130 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Βάση μπισκότου για τούρτες

Αυτή είναι μία βασική συνταγή μπισκότου, για τούρτες επί το πλείστον. Μπορούμε να την παραλάξουμε με φουντούκι, να προσθέσουμε κακάο για σοκολατένιο μπισκότο,[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Τούρτα με μπισκότα γεμιστά

Για τσέρκι 24 εκ. 14-16 μομμάτια Για την βάση μπισκότου: 20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρμ. μπισκότα γεμιστά, τριμμένα καλά σε σκόνη 30 γρμ. αμύγδαλο[...]

Πηγή: akispetretzikis.com
Μπισκοτάκια με μαρμελάδα (Linzer Cookies)[...]

170 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο (μεγάλου αυγού) 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ.[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τάρτα με καραμελωμένα αχλάδια

Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 125 γρ. αλεύρι 80 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. βούτυρο 1 βανίλια λίγο αλάτι ½ αβγό 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα Για τη γέμιση: 3 αχλάδια 2[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Ανάποδο κέικ με λεμόνι

H συνταγή μου είναι του Στέλιου Παρλιάρου, είναι ένα πολύ ωραίο κέικ με λεμόνι.Η γεύση του είναι ιδιαίτερη γιατί περιέχει αρκετή δόση αμυγδάλου σε σκόνη που το[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τάρτα με κρέμα βανίλιας και φράουλες

Τα πολλά λόγια είναι φτώχια, απλά μοναδική & ανεπανάληπτη. Συνταγή : Τάσος Τυρανόπουλος. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 1 ώρα,[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Old Fashion τούρτα με καμμένη μαρέγκα και λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τούρτα καραμέλα - πραλίνα

Τούρτα καραμέλα, με βάση από μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας, με μια μους καραμέλα, και μια κρέμα πραλίνα φουντουκιού. Τέλος με επικάλυψη γλάσου καραμέλας. Ένας[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Στρούντελ με μήλα

Το σημερινό μας γλυκάκι είναι νόστιμο, εύκολο να το ετοιμάσουμε, είναι και νηστίσιμο ώστε να μπορούν να το απολαύσουν και όσοι φίλοι μας νηστεύουν. Ένα[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΛ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Παντεσπάνι

Τέλεια βασική συνταγή για αφράτο παντεσπάνι. Παντεσπάνι: (για 2 φέτες με τσέρκι 26 cm.) 150 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρμ. ζάχαρη 6 αυγά χωριστά[...]

Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr
Τρουφάκια με Ινδοκάρυδο, Αμύγδαλα και Λευκή[...]

Τα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ αρωματικά,[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Νέα Σοκολατίνα

Ο μαστρο-Στέλιος (Παρλιάρος) μας φέρνει από το... "μέλλον" το πιο σοκολατένιο γλυκό που φάγατε ποτέ. Τι χρειαζόμαστε: Για το Μπισκότο 125 γρ αμύγδαλα λευκά[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Γεμιστά μπισκότα  με λευκή σοκολάτα και μαστίχα

Μια συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: Για τα μπισκότα: 135 γρ. αμύγδαλα τριμμένα σε σκόνη 230 γρ. ζάχαρη 10 γρ. κακάο σε σκόνη 120 γρ. ασπράδια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Πορτοκαλόπιτα με κρέμα

Εναλλακτική λύση για να γλυκαθούμε με πορτοκαλένια γεύση. Τι χρειαζόμαστε: Βάση: 125 γρ. Βούτυρο 1 1/2 κούπα ζάχαρη 2 περίπου κούπες αλεύρι για όλες τις[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Τα αμυγδαλωτά μου... μέρος πρώτον!

...γιατί θα υπάρξει και συνέχεια!!!! Καλησπέρα σας!! Τί κάνετε;;; Ελπίζω να είστε όλοι καλά και να περιμένετε υπομονετικά τα νέα από το μέτωπο της πολιτικής[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Παγωτό Αλάσκα

Διάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Μπράουνις με γεύση καραμέλας! Μοναδική γεύση[...]

Το μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Τάρτα με Πορτοκάλια και φύλλα κουρού

Εκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε.  Αφήνουμε για[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy