πασχαλινα κουλουρακια αφρατα | γλυκο με μπισκοτα μιραντα | αυγοφετες στο φουρνο γλυκες | ζελε πως φτιαχνεται | κεικ με ινδοκαρυδο νηστισιμο | μπιφτεκια με βρωμη και λαχανικα | κεικ με κερασια παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις ριζοτο σαφραν

Βρέθηκαν 125 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κεικ πορτοκάλι Τυνησίας

Απλή συνταγή με πολύ σωστά δοσμένα υλικά. Είναι του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. φρυγανιά τριμμένη 150 γρ. ζάχαρη άχνη 100 γρ. αμύγδαλο άσπρο τριμμένο 4[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΚΕΪΚ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ πολύ καλά τους ξηρούς καρπούς μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το ξύσμα και την κανέλα. Αδειάζουμε το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Αμυγδαλοπιτα με σφολιάτα

Υλικά 1 πακέτο σφολιάτα 125 γρ. βούτυρο 125 γρ. ζάχαρη άχνη 125 γρ. αμύγδαλα αναποφλοίωτα 2 μεγάλα αυγά 100 γρ. αλεύρι 50 γρ. ρούμι μαύρο ξύσμα από ένα λεμόνι[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΜΕ ΣΙΡΟΠΙ ΣΦΕΝΔΑΜΟΥ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕΡΟ ΚΕΪΚ: Τεμαχίζουμε το βούτυρο και το μαλακώνουμε στο φούρνο μικροκυμάτων. Στο μίξερ χτυπάμε το λιωμένο βούτυρο, τη σκόνη αμυγδάλου[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Σιροπιαστό κέικ με μοσχολέμονα και μικρά φρούτα

Ένα λαχταριστό γλυκάκι!!! Ενα θα σας πω, ο γιος μου το τίμησε δεόντως ενώ συννήθως οταν το γλυκό δεν έχει σοκολάτα δεν κάνει τον κόπο να σηκωθεί απο το χαλί[...]

Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr
 Τάρτα με Καραμελωμένα Αχλάδια

Εκτέλεση για τη ζύμη: Τεμαχίζουμε το βούτυρο σε κύβους και ρίχνουμε όλα τα υλικά μαζί στο μίξερ. Τα ζυμώνουμε έτσι ώστε να ομογενοποιηθούν όλα τα υλικά πολύ[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Ρόφημα σοκολάτας με ρούμι

Ο Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Old Fashion τούρτα με καμμένη μαρέγκα και λεμόνι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Μούς Νο.03 σοκολάτας

Είναι πολύ νόστιμη, πάρα πολύ απλή, δεν έχει αυγά και την είδα σε μια εκπομπή του κου Μαμαλάκη που είχε καλεσμένο τον κο Παρλιάρο. Η συνταγή είναι του κου[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΚΑΙ ΑΧΛΑΔΙΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ Για την κομπόστα αχλάδι, καθαρίζουμε τα αχλάδια αφαιρώντας τη φλούδα και αφήνοντας το κοτσανάκι. Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το κρασί, τη[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΕΠΙΔΟΡΠΙΟ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΜΠΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΡΑΜΠΛ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΠΟΡΤΟΚΑΛΟΠΙΤΑ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πλένουμε πολύ καλά τα πορτοκάλια και βάζουμε μέσα σε μία κατσαρόλα με νερό τόσο ώστε να τα σκεπάζει. Τοποθετούμε στην φωτιά και τα βράζουμε μέχρι να[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΠΑΡΕΣ ΥΠΕΡΤΡΟΦΩΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΜΑΦΙΝΣ ΜΕ LIMONCELLO

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ !!!

Τσουρεκι Πασχαλινο γεμισμενο με γευση και αρωμα απλα δοκιμαστε το!!! ΥΛΙΚΑ 35 γρ. βούτυρο γάλακτος (πρόβειο) 35 γρ. βούτυρο αγελάδoς 100 γρ. φρέσκο γάλα 160[...]

Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.gr
Κομπόστα με κραμπλ στο φούρνο

Εκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr
Τάρτα με Πορτοκάλια και φύλλα κουρού

Εκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε.  Αφήνουμε για[...]

Πηγή: glykes-alchimies.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy