Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Τη ς Κλεοπάτρας Ζουμπουρλή, μοριακή Βιολόγος, medlabnews.gr Χρυσαφένια, νόστιμα και αρωματικά τα πεπόνια συναγωνίζονται τα καρπούζια για τον τίτλο βασιλιά των[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΌσοι μας παρακολουθείτε θα γνωρίζετε ότι είμαστε ένα από τα ελάχιστα food blogs που δεν διαφημίζουμε κάποια εταιρεία, αν και πάρα πολλές μας έχουν πλησιάσει[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grin English soon Στις 20 Απριλίου ο Νικόλας έκλεισε του 24 μήνες...2 χρόνια ζωής...Με ρωτάνε πόσο χρονών είναι και λέω 2..Έτσι χωρίς μήνες..τι περίεργο που μου[...]
Πηγή: twoboysandhope.blogspot.grΤο Σάββατο το βράδυ έκλεισα περιχαρής τραπέζι για να δοκιμάσω το μενού degustation του πολυακουσμένου και βραβευμένου F W by Olivier Campanha στο Κολωνάκι,[...]
Πηγή: foodjunkie.euΔιαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 150° C. Αλείφουμε ένα ταψί διαμέτρου 24 εκ. με βούτυρο και το πασπαλίζουμε με λίγο αλεύρι. Αναποδογυρίζουμε το ταψί[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τους λάτρεις του ψωμιού και της ζύμης το «ψωμί της μαϊμούς», αγγλιστί monkey bread, αποτελεί την επιτομή της απόλαυσης: μαλακές και μυρωδάτες[...]
Πηγή: bostanistas.grΔύο αποχρώσεις πορτοκαλί και μία κόκκινομπεζ...τί μας δίνουν;;; Φυσικά, μια πεντανόστιμη μαρμελάδα! 'Οχι, δεν αστειεύομαι ...απλά αυτό μου έδωσαν αυτά τα[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΈχω ταξιδέψει σε διάφορες χώρες μέσα και γύρω απ' την Ευρώπη αλλά δεν έχω ταξιδέψει ποτέ πιό μακριά. Υπάρχουν τόσα πολλά μέρη που θέλω να δω, πολιτισμοί που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο ραβέντι (rhubarb) είναι πρόσφατη ανακάλυψη για μένα. Δεν καλλιεργείται στην Ελλάδα οπότε δεν μου είχε δοθεί η ευκαιρία να το δοκιμάσω πριν έρθω στην[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ μαγειρική και η ζαχαροπλαστική μπορεί να είναι πολύ δύσκολες χωρίς τον κατάλληλο εξοπλισμό, χωρίς μερικά χρήσιμα γκατζετάκια και, ομολογουμένως, χωρίς[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑς ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΌσοι περιμένετε να διαβάσετε σήμερα συνταγές δικές μου, είστε γελασμένοι. Σήμερα θα διευρύνω τους γαστριμαργικους σας ορίζοντες, οχι με τον συνηθισμένο τρόπο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΜου αρέσει τόσο πολύ η σος βερίκοκου ! Είναι μια εύκολη σος και διατηρείται αρκετές μέρες στο ψυγείο. Την προσθέτω σε γλυκάκια, παγωτά, ακόμη και σε φαγάκια[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑν η μαρμελάδα εσπεριδοειδών είναι η κορυφαία μαρμελάδα του χειμώνα, και η μαρμελάδα φράουλα η κορυφαία μαρμελάδα της άνοιξης, ποιά θα μπορούσε να έχει τον[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο ραβέντι το ανακάλυψα εδώ στην Ολλανδία, πριν τέσσερα περίπου χρόνια, και από την πρώτη φορά που το γεύτηκα, κατάλαβα πως είναι κάτι το ξεχωριστό. Είναι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr