Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Ένα καλό μαρινάρισμα θα προσθέσει γεύση στο αγαπημένο σας κρέας και θα το κάνει πιο τρυφερό και ζουμερό. Οι καλές μαρινάδες για χοιρινό, κοτόπουλο ή οποιοδήποτε άλλο κρέας, αμέσως μόλις ψήσετε, θα κάνουν την διαφορά στην γεύση και στην υφή των κρεατικών.Θα χρειαστείτε τρία βασικά συστατικά για [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο omanoclock.gr