τραχανας κοκκινιστος ακης | τυροπιτακια ευκολα χωρις γιαουρτι | πως να μαγειρεψω κοκκινοψαρο | βρωμης μπισκοτα | Τι φτιάχνω με γαλοτυρι | βανιλια γιωτης με μπανανα | βαγγέλης δρίσκας κοτοπουλο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Λικερ δαμασκηνο

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά:

  • 20-30 δαμάσκηνα
  • 0,7 λίτρου γκράπα ή τσίπουρο ή ρούμι
  • 250 ζάχαρη μαύρη
Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα δαμάσκηνα από τα κουκούτσια τους και τα πλένουμε καλά.

Βάζουμε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο δοχείο, γυάλινο πάντα, και αφήνουμε για 15 μέρες (όσο πιο πολύ το αφήσουμε τόσο καλύτερο γίνεται).

Όταν πια έχει λιώσει η ζάχαρη στραγγίζουμε καλά και βάζουμε σε μπουκάλια.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ζάχαρη
  • ρούμι
  • λικέρ
  • δαμάσκηνα
  • τσίπουρο

Επιπεδο Δυσκολιας: Ευκολο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΝαι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία