γλυκα ψυγειου | κολοκυθοανθοι σαλατα | κεικ με ηλιέλαιο | πως να προσθεσω γευση στο φαγητο | τηγανοψωμο ευκολο χωρις μαγια | παγωτο ευκολο με μορφατ | kotopoulo sintages fileto | smoothie με λιγα υλικα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σουφλε με τυρια

Πηγή: http://greekcook.gr

Οδηγιες

Υλικά

  • ½ κιλό τυρί Gouda
  • ½ κιλό τυρί Edam
  • ½ κιλό μαλακό κασέρι
  • ½ κιλό ζαμπόν
  • 1 κονσέρβα μανιτάρια
  • 1 πακέτο λαζάνια
  • 1 κρέμα γάλακτος
  • λίγη Φυτίνη


Εκτέλεση
  • Βράζουμε τα λαζάνια. Εν τω μεταξύ τρίβουμε τα τυριά στον τρίφτη (στη μεγάλη σκάλα, εκεί που τρίβουμε την τομάτα) και κόβουμε σε μικρά τετράγωνα κομματάκια το ζαμπόν.
  • Αφού βράσουν τα λαζάνια τα βάζουμε σ΄ένα πυρέξ και ρίχνουμε πάνω τους την φυτίνη ζεματισμένη. Μετά ρίχνουμε τα τυριά, το ζαμπόν και τα μανιτάρια στο πυρέξ με τα λαζάνια και ανακατεύουμε.
  • Περιχύνουμε την κρέμα γάλακτος (ΠΡΟΣΟΧΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ).
  • Το βάζουμε στον φούρνο και το ψήνουμε στους 180 - 200 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.


ΣΗΜΕΙΩΣΗ : Πρόσεξα ότι αν βάλουμε το φαγητό έτοιμο αλλά άψητο στο ψυγείο για 1 ώρα ψήνεται μετά καλύτερα η κρέμα.

Διαβαστε τη συνταγη στο greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • τυρί
  • ζαμπόν
  • γκουντα
  • ένταμ
  • μανιτάρι
  • λαζάνια
  • κασέρι
  • φυτίνη
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • ΧορτοφαγικάΟχι
  • ΝηστίσιμαΟχι
  • Με κρέαςΝαι
  • Με θαλασσινάΝαι
  • Με φρούταΝαι
  • Με όσπριαΝαι
  • Με ζυμαρικάΝαι
  • Με χορταρικάΝαι
  • VeganΟχι


Διαβάστε όλες τις συνταγές από το greekcook.gr

Υλικα Συνταγης

  • ντομάτα
  • τυρί
  • ζαμπόν
  • γκουντα
  • ένταμ
  • μανιτάρι
  • λαζάνια
  • κασέρι
  • φυτίνη
  • κρέμα γάλακτος

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία