Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Οδηγιες
Αυγά και παγωτό Ας αναλύσουμε όμως λίγο περισσότερο τα “μαγικά” συστατικά που κάνουν το σπιτικό παγωτό μαλακό και κρεμώδες και συγκεκριμένα ας επικεντρωθούμε στα αυγά . Η προσθήκη των αυγών βελτιώνει την υφή του παγωτού και δίνει στο παγωτό πιο πλούσια και πιο απαλή γεύσ [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο icecream.turborecipes.com
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- βανίλια
- αυγό
- γάλα
- παγωτό
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Κατηγοριες
- ΧορτοφαγικάΟχι
- ΝηστίσιμαΟχι
- Με κρέαςΟχι
- Με θαλασσινάΟχι
- Με φρούταΟχι
- Με όσπριαΟχι
- Με ζυμαρικάΟχι
- Με χορταρικάΟχι
- VeganΟχι
Ειδος γλυκου
- Σιροπιαστό Οχι
- Τούρτα Οχι
- Παγωτό Ναι
- Κέικ Οχι
Διαβάστε όλες τις συνταγές από το icecream.turborecipes.com
Υλικα Συνταγης
- ζάχαρη
- βανίλια
- αυγό
- γάλα
- παγωτό
- κρέμα γάλακτος
Επιπεδο Δυσκολιας: Δυσκολο
Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. |
FAQ |
Privacy