Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 4 συνταγές
Υλικά σφυρίδα: 12 φέτες ελαιόλαδο: 60ml κρεμμύδι ξερό: 100 γρ., ψιλοκομμένο σέλερι: 2 κλωναράκια, ψιλοκομμένα μοσχάτο Λήμνου: 200ml ζωμός καραβίδας: 600ml[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά σφυρίδα φιλέτο: 800 γρ. (ή 4 κομμάτια ροφού των 200 γρ. το ένα) ελαιόλαδο: 60 ml και λίγο επιπλέον για το άλειμμα του ψαριού κρεμμύδι: 1 ξερό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής σφυρίδα φιλέτο: 800 γρ. (ή 4 κομμάτια ροφού των 200 γρ. το ένα) ελαιόλαδο: 60 ml και λίγο επιπλέον για το άλειμμα του ψαριού κρεμμύδι: 1 ξερό[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά (για 4 άτομα) 4 φέτες από φιλέτο μεγάλου ψαριού φρέσκου ή κατεψυγμένου (τόνος, πέρκα, σφυρίδα, παγκάσιους κ.τλ.) 180 γρ. περίπου το καθένα, 2 γεμάτες[...]
Πηγή: xrysessyntages.com