Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Για το παντεσπανι: 250 γρ ζαχαρη 6 αυγα 100 γρ αλευρι για ολες τις χρησεις 50 γρ κακαο 150 γρ λιωμενο βουτυρο γαλακτος Για το σιροπι: 200[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜία πανεύκολη και πεντανόστιμη τούρτα σοκολάτας και καρύδας χωρίς ψήσιμο και χωρίς αυγά! Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 300 γρ. μπισκότα σοκολάτας γεμιστά 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜιας και το blog μας ξεκίνησε πάλι δυναμικά, σήμερα που γιορτάζει ο σύζυγός μου θέλω να σας κεράσω !! Είναι ένα γλυκάκι σαν τούρτα ανοιχτή, πολύ πολύ νόστιμο.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜιας και το blog μας ξεκίνησε πάλι δυναμικά, σήμερα που γιορτάζει ο σύζυγός μου θέλω να σας κεράσω !! Είναι ένα γλυκάκι σαν τούρτα ανοιχτή, πολύ πολύ νόστιμο.[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΥλικά 100γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ αλεσμένα 100γρ. αμύγδαλα λευκά αλεσμένα 50γρ. βούτυρο 1κ.σ μέλι 650γρ. γάλα φρέσκο 300γρ. νερό 300γρ. ζάχαρη 180γρ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓια το παντεσπάνι 60 γρ. κακάο 250 γρ. βούτυρο λιωμένο 400 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 5 αυγά μέτρια 120 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. ½ κ.γ. μπέικιν Για τη γέμιση και την[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΓια την βάση 60 γρ βούτυρο 120 γρ μπισκότα digestive Για την κρέμα 250 γρ mascarpone 150 γρ κουβερτούρα 55% κακάο 30 γρ βούτυρο 20 γρ κακάο σε σκόνη 30 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/gr3 ποτήρια αλεύρι κόκκινη φαρίνα 6 κουταλιές κακάο 2 βανίλιας 2 ποτήρια ζάχαρη 1 κουταλάκι σόδα μαγειρικής 2 κουταλιές ξύδι 1 πρέζα αλάτι 10 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολη τούρτα μους λευκής σοκολάτας με τριμμένη καρύδα!!! Φτιάχνουμε μια εύκολη τούρτα με μπισκότα, μούς λευκής σοκολάτας και τριμμένη καρύδα απλά τέλεια!! Μην[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια τη βάση 1/2 κούπα φουντούκια 1/2 κούπα καρύδα 1 κ.σ κακάο 1 κ.σ μέλι ή αγάβη 1 κ.σ cacao nibs 1/2 κ.γ φυσική βανίλια λίγο θαλασσινό αλάτι Για την κρέμα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για τη βάση βάζουμε τα ασπράδια με την κρυσταλλική ζάχαρη στον κάδο του μίξερ. Τα χτυπάμε με μέτρια ταχύτητα σε μαρέγκα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr