Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 55 συνταγές
Το γνωστό γιουβέτσι παραδοσιακή συνταγή με κάποιες πινελιές δικές μου. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό μοσχάρι 2 μεγάλα κρεμμύδια 200 γρ ελαιόλαδο 2 κύβους Αγρόκηπος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,2 κιλά μοσχαρίσια σπάλα, κομμένη σε μερίδες 1/2 κιλό κριθαράκι, χοντρό 120 ml ελαιόλαδο 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι, κομμένο σε ψιλά καρέ 1 κλωνάρι σέλερι, σε[...]
Πηγή: gastronomos.grΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Guvec που σημαίνει γιουβέτσι ή γκιουβέτσι είναι φαγητό της Οθωμανικής κουζίνας πού πέρασε και στην Ελληνική κουζίνα, στην Κύπρο, στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200 ml. τοματοχυμό 50 ml. ελαιόλαδο 50 γρ. βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 4 σκελίδες σκόρδο (προαιρετικό) 100 γρ,[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤο γιουβέτσι είναι μια επέκταση απ' το κοκκινιστό. Μέχρις ένα σημείο η διαδικασία είναι η ίδια. Παίρνεις το κρέας και το μαγειρεύεις. Βάζεις τα κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά 1.200 γραμμ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (σπάλα) 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο έξτρα 1 κρεμμύδι μικρό ολόκληρο 3 σκελίδες σκόρδο 1[...]
Πηγή: mamapeinao.grΥλικά μανέστρα ή μανεστράκι: 500 γρ. μοσχάρι: (κιλότο, σπάλα ή ελιά) 1½ κιλό, κομμένο σε μερίδες ντομάτες: 1 κιλό, ώριμες ντοματοπελτές: 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: icookgreek.com500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στη χονδρή πλευρά του τρίφτη[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά 4 άτομα 1.200 γρ. κρέας μοσχαρίσιο χωρίς κόκαλο σε κομμάτια 1 φλιτζ. ελαιόλαδο 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 2-3 σκελίδες σκόρδο 400 γρ. ντοματάκια[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤην συνταγή την είχα δει στην τηλεόραση αλλά δεν θυμάμαι που. Είναι πλέον μια απ τις αγαπημένες μου και πραγματικά είναι πεντανόστιμη και οικονομική! Είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά 1-κιλό μοσχάρι σπάλα 350 γρ. κριθαράκι μέτριο 2 φλ. τριμμένη ντομάτα 1/2 φλ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο Αλάτι, πιπέρι Τυρί για τρίψιμο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο γιουβέτσι όπως το σαχανάκι είναι δυο φαγητά που έχουν πάρει το όνομά τους από το σκεύος που μαγειρεύονταν. Τώρα βέβαια όταν ακούμε γιουβέτσι σπάνια πάει το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣτο site www.diytv.gr θα βρείτε και άλλες συνταγές! Θα χρειαστούμε: 1 κιλό μοσχάρι 6 ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1 κουταλάκι του[...]
Πολύ αγαπημένο φαγάκι και πολύ εμφανίσιμο όταν σερβίρεται σε ατομικά πυρίμαχα σκεύη! Υλικά για 6 μερίδες: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα ή ποντίκι κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΑγαπάτε τα ΚΑΣΤΑΝΑ; Εγώ νομίζω ότι είναι προφανές ότι τα λατρεύω με τόσες συνταγές για κάστανα που έχω αναρτήσει. Είναι ένα παραδοσιακό φαγητό με μοναδική[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΈλεγα να αναρτήσω μηλοπιτάκια σήμερα άλλα, έτσι για αλλαγή βρε αδερφέ, είπα να βάλω κάτι αλμυρό, ένα ευχάριστο διάλειμμα για να επιστρέψω στα γλυκά με τα[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.gr1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε μερίδες 200ΓΡ. τοματοχυμό ½ κούπα ελαιόλαδο ½ κούπα βούτυρο λιωμένο 1 πακέτο κριθαράκι 400 γραμμάρια περίπου 2 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΗ αρχική ιδέα ανήκει στη μητέρα, την κυρία Σοφία Τσαούση. Η δική μου συνδρομή ήταν στην εξέλιξη του εναλλακτικού χαρακτήρα αυτού του μαμαδίστικου κυριακάτικου[...]
Πηγή: bostanistas.gr