μπλακ φορεστ βεφα | γλυκο διαιτα bukan | cupcakes recipe ελληνικα | τουρτα σιροπι βυσσινα cooktime | τσιζκεικ με γιαουρτι ευκολο | διαιτα dukan για χορτοφαγους | ντουκαν συνταγες γλυκα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γιουβετσι μοσχαρι giouvetsi mosxari @ www.diytv.gr

Οδηγιες

Στο site www.diytv.gr θα βρείτε και άλλες συνταγές! Θα χρειαστούμε: 1 κιλό μοσχάρι 6 ντομάτες 1 μεγάλο κρεμμύδι 1 πακέτο κριθαράκι μέτριο 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 1 ποτήρι του κρασιού συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας λάδι, αλάτι, πιπέρι Εκτέλεση: Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε στο μίξερ. Βάζουμε λάδι σε μία κατσαρόλα και σοτάρουμε το κρεμμύδι ανακατεύοντας για 2-3 λεπτά. Αλατο-πιπερώνουμε το μοσχάρι και το βάζουμε στην κατσαρόλα και το ανακατεύουμε μέχρι να ασπρίσει από όλες τις μεριές. Χαμηλώνουμε τη φωτιά το σκεπάζουμε και το αφήνουμε να βράσει. Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες, τις αλέθουμε στο μίξερ και τις ρίχνουμε στην κατσαρόλα με το κρέας. Προσθέτουμε τη ζάχαρη, επιπλέον αλάτι και πιπέρι, το χυμό ντομάτας, ανακατεύουμε και το αφήνουμε να βράσει για μία ώρα. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 250βαθμους. Όταν το μοσχάρι είναι έτοιμο το βάζουμε στο ταψί μαζί με τη σάλτσα. Προσθέτουμε το κριθαράκι, το στρώνουμε ομοιόμορφα στο ταψί, βάζουμε αλάτι και το βάζουμε στο φούρνο. Όταν έχει αρχίζει να βράζει και το κριθαράκι έχει αρχίσει να φουσκώνει, προσθέτουμε ένα ποτήρι νερό ή και περισσότερο. Μετά από περίπου 40 λεπτά είναι έτοιμο.

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο

Κατηγοριες

  • Με φρούταΟχι
  • Με όσπριαΟχι
  • Με ζυμαρικάΟχι
  • Με χορταρικάΟχι
  • Με μοσχάριΝαι
  • Με χοιρινόΝαι
  • Με κιμάΝαι
  • Με πουλερικάΝαι
  • Με κουνέλιΝαι

Ψησιμο

  • Στο τηγάνι Οχι
  • Στην κατσαρόλα Οχι
  • Στο φούρνο Ναι

Επιπεδο Δυσκολιας: Μετριο


Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy
Copyright 2018 ® - Επικοινωνία