Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: 3 πατάτες βρασμένες 4-5 σκελίδες σκόρδο 1 χούφτα καρυδόψιχα λάδι χυμός μισού λεμονιού 1 κ.σ. ξύδι αλάτι πιπέρι λευκό Βάζουμε τις πατάτες να[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο καταλάβατε ότι φτάσαμε 25η Μαρτίου την Δευτέρα ετσι? Γιατι ο καιρός εδώ μόνο Άνοιξη δεν θυμίζει! Χιονίζει κάθε μέρα, δεν έχει κρύο και ουτε χιονίζει πολύ[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά για την σκορδαλιά 1 κρίθινο παξιμάδι για ντάκο 4 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 20 ml ξύδι 40 ml έξτρα παρθένο ελαιόλαδο 1/2 κούπα καρυδόψιχα και λίγη ακόμη[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΈνα ορεκτικό που δεν πρέπει να απουσιάζει από τραπέζι σας. Συνταγή : Cookbox.gr Μερίδες : για 1 άτομο Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 20 λεπτά Βαθμός[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr1 κεφάλι σκόρδο (6-7 σκελίδες) 250γρ. ψίχα ψωμιού 1 φλιτζ. καρυδόψιχα τριμμένη ⅓ φλιτζ. ξύδι ⅔ φλιτζ. ελαιόαλαδο αλάτι Μουλιάζουμε το ψωμί σε νερό και το[...]
Πηγή: cooklos.gr250 γραμμ. ψωμί μπαγιάτικο χωρίς κόρα 1/2 φλ. καρυδόψιχα 1/2 φλ. αμυγδαλόψιχα 3-4 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλ. ξίδι 2/3 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Εκτέλεση 1 .[...]
Πηγή: argiro.grΗ Σκορδαλιά, γνωστή και ως αλιάδα, κρεμώδης και απαλή, είναι ένα συνοδευτικό του τηγανητού βακαλάου, πολύ δημοφιλές στην ελληνική κουζίνα. Το βασικό της[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΗ σκορδαλιά συνοδεύει υπέροχα μπακαλιάρο με κουρκούτι τηγανητό, μύδια με κουρκούτι τηγανητά, κολοκυθάκια και μελιτζάνες τηγανητές, παντζαροσαλάτα και άλλες[...]
Πηγή: greekmasa.gr250 γραμμ. ψωμί μπαγιάτικο χωρίς κόρα 1/2 φλ. τσαγιού καρυδόψιχα 1/2 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3-4 σκελίδες σκόρδο 1/3 φλ. τσαγιού ξίδι 2/3 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά: 1/2 κούπας καρυδόψιχα ή αμύγδαλα ασπρισμένα, τριμμένη 2/3 κούπας ελαιόλαδο ή 1 κούπα σισαμέλαιο 3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουλιασμένο σε νερό και[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΚΑΡΥΔΙΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ Να και μια "τρεντυ" σκορδαλια δικιας μου εμπνευσεως! Η αληθεια ειναι οτι προτιμαω να χρησιμοποιω το μπαλσαμικο (το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr