Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Αγνο, φυσικο και γρηγορο γλυκακι και νηστισιμο...... Τι χρειαζόμαστε: 1 φλυτζανι τσαγιου ζαχαρη 3 φλυτζανια τσαγιου νερο λιγο αλατι 4 κουταλιες σουπας χυμος[...]
Πηγή: cookpad.com/gr10 μικρά αχλάδια, ώριμα, αλλά σφικτά 300 γρ. μαλακό κατσικίσιο τυρί (τύπου σεβρ ή άλλο της αρεσκείας μας) 4 κουτ. σούπας γιαούρτι στραγγιστό 2 κλωνάρια[...]
Πηγή: gastronomos.grΥΛΙΚΑ 2 φλ. καλό κόκκινο, ξηρό κρασί (το Cabernet Sauvignon δίνει υπέροχο χρώμα) ½ φλ. ζάχαρη 3/4 φλ. μπράντι 4 κουταλιές μέλι 8 σφικτά, μεγάλα αχλάδια 1-2[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΑρκετά χρόνια πίσω, το βρίσκαμε σε όλα τα σπίτια, να κατέχει την πρώτη θέση στις σερβάντες, παραδίπλα στο βάζο με το γλυκό σταφύλι. Ένα σπιτικό δροσερό λικέρ,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣυστατικά 4αχλάδια 1 φύλλο σφολιάτας Σπόρια από 4κομμάτια κάρδαμο κοπανισμένο 2κ.σ.μαύρη ζάχαρη 8δαμάσκηνα ξερά ψιλ/να λίγο γάλα ζάχαρη ψιλή για το[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥΛΙΚΑ Για την επικάλυψη 180 γρ. αλεύρι Αλλάτινη γ.ο.χ. 1 κούπα αμύγδαλα 50 γρ. καστανή ζάχαρη 1/4 κ.γ. αλάτι 90 γρ. βούτυρο Για τη γέμιση 1 στικ βανίλιας 70[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥλικά (4 μερίδες) : 4 αχλαδιά 120 γρ. ζάχαρη 20 γρ. αλεύρι 1/2 λίτρο γάλα 3 κρόκοι αυγών 1 ποτήρι λευκό γλυκό κρασί 1 φακελάκι βανίλια 40 γρ. βούτυρο [...]
Πηγή: yumyum.grH διάσημη ηθοποιός λατρεύει τη μαγειρική κι εμείς δεν χάνουμε ευκαιρία να βρίσκουμε τις αγαπημένες τις συνταγές για να στις αποκαλύψουμε. Αχλάδια ποσέ με[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥΛΙΚΑ 4 μεγαλα αχλαδια (οχι πολυ σκληρα) 4 κ.σουπας ζαχαρη 2 κ.γλυκου κακαο σε σκονη 3 κ.σουπας κονιακ 50 γρ.βουτυρο Λιγη κανελα σε σκονη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Αφηνουμε το[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΤο αχλάδι όπως δεν το φάγατε ποτέ! Υπέροχο, γκουρμέ επιδόρπιο και το σιρόπι του γίνεται δροσιστικό ποτό! Τι χρειαζόμαστε: 1 / 2 φακελάκι κρόκο Κοζάνης 4-5[...]
Πηγή: cookpad.com/gr6 αχλάδια 150 γρ. ζάχαρη 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί 1 ξύλο κανέλας Βάζετε τα αχλάδια να βράσουν για μερικά λεπτά. Τα βγάζετε και τα ξεπλένετε με κρύο νερό. Μόλις[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: Για 4-6 άτομα 3 αχλάδια καθαρισμένα 4 κούπες κρασί σαρντονέ ή αφρώδες οίνος γλυκός 3 λωρίδες φλούδα λεμονιού, αφαιρούνται με αποφλοιωτή λαχανικών χυμό[...]
Πηγή: sidagi.grΤο αχλάδι όπως δεν το φάγατε ποτέ!Υπέροχο,γκουρμέ επιδόρπιο και το σιρόπι του γίνεται δροσιστικό ποτό! Υλικά 1 / 2 φακελάκι κρόκο Κοζάνης 4-5 φλούδες[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr4 αχλάδια 1/2 λεμόνι 80 γρ τυρί ροκφόρ 100 γρ στραγγιστό γιαούρτι με 0% λιπαρά πάπρικα σε σκόνη Ξεφλουδίζετε τα αχλάδια και τα κόβετε στα δύο. Τα απαλλάσσετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό Αχλάδια 500γρ. κρασί λευκό γλυκό 100γρ. ζάχαρη άχνη 100γρ. σταφίδες ξανθές 200γρ. φουντούκια 250γρ. σοκολάτα Καθαρίζετε τα αχλάδια χωρίς να αφαιρέσετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 αχλάδια 150 γρ. ζάχαρη 1/2 λίτρο κόκκινο κρασί 1 ξύλο κανέλας Βάζετε τα αχλάδια να βράσουν για μερικά λεπτά. Τα βγάζετε και τα ξεπλένετε με κρύο νερό. Μόλις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook8 μέτρια αχλάδια 1.750 γραμ. κόκκινο ξηρό κρασί 150 γραμ. ζάχαρη 70 γραμ. κορν φλάουερ Πλένετε και καθαρίζετε προσεχτικά τ'αχλάδια από τη φλούδα τους[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (για 5-6 άτομα) 10-12 μέτρια αχλάδια (περίπου 2 κιλά), ξεφλουδισμένα ολόκληρα, με τις ουρίτσες τους (αν έχουν) στη θέση τους, 2 κοφτές κουταλιές[...]
Πηγή: xrysessyntages.com