Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Το αχλάδι όπως δεν το φάγατε ποτέ! Υπέροχο, γκουρμέ επιδόρπιο και το σιρόπι του γίνεται δροσιστικό ποτό! Τι χρειαζόμαστε: 1 / 2 φακελάκι κρόκο Κοζάνης 4-5 φλούδες τζίντζερ 12 μεγάλα αχλάδια 300 γρ. ζάχαρη 2 1 / 2 φλιτζάνι νερό 1 ½ φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί [...]
Διαβαστε τη συνταγη στο cookpad.com/gr