Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Με αφορμή συζητήσεις που διάβασα στο forum, περί σφολιάτας, θυμήθηκα το Γάλλο chef της γαλλικής πρεσβείας που πριν πολλά χρόνια μας έδωσε μερικά μαθηματάκια[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 1 1/4 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλυτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Τρόπος παρασκευής[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 1/4 φλιτζάνια τσαγιού αλεύρι σκληρό 1 1/8 φλιτζάνια τσαγιού βούτυρο φρέσκο σκληρό, αγελαδινό 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι νερό Κοσκινίζετε το αλεύρι.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γραμμάρια αλέυρι για όλες τις χρήσεις 2 κολοκυθάκια 100 γραμμάρια τριμμένα κίτρινα τυριά 100 γραμμάρια φέτα κομμένη σε μικρά κομμάτια 10 ελιές χωρίς[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά 400 γρ. αλεύρι 7,5 γρ. ψιλό αλάτι 250 ml παγωμένο νερό 1 κ. σ. χυμό λεμονιού 400 γρ βούτυρο πολύ καλής ποιότητας Εκτέλεση Δουλεύετε το βούτυρο με μία[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά Για την πρώτη φάση 300 γρ. αλεύρι 50 γρ. βούτυρο 6 γρ. αλάτι 150 ml νερό Για την δεύτερη φάση 200 γρ. βούτυρο 50 γρ. αλεύρι Εκτέλεση Σε πρώτη φάση,[...]
Πηγή: mamapeinao.grΓια τη ζύμη 220 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη από ρύζι και επιπλέον για το άνοιγμα 75 γρ. άμυλο πατάτας 1,5 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. ξανθάνα σε σκόνη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com