Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Υλικά 500 γρ. έτοιμη σφολιάτα καλής ποιότητας Για την κρέμα: 700 γρ. φρέσκο γάλα 300 γρ. κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών 2 αυγά 80[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίπα να σας γλυκάνω με ένα γλυκάκι που έφτιαξα το Σ/Κ. Το Μιλφέιγ είναι από τα αγαπημένα μου γλυκά αλλά πάντα το εύρισκα λίγο δύσκολο με αποτέλεσμα να μην το[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΦΕΪΓ Απλώνουμε τα φύλλα της σφολιάτας σε αντικολλητικό χαρτί πάνω στις λαμαρίνες του φούρνου. Τρυπάμε τις σφολιάτες με ένα πιρούνι.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤO ΜΙΛΦΕΪΓ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ : Απλώνουμε τη σφολιάτα στη λαμαρίνα του φούρνου. Τρυπάμε όλη την επιφάνεια με ένα πιρούνι. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ: Λιώνουμε τα 80 γραμμάρια βούτυρο σε μπεν μαρί ή σε φούρνο μικροκυμάτων. Κοσκινίζουμε το αλεύρι μαζί με το κακάο και τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΛΦΕΪΓ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το ξύσμα πορτοκαλιού και την τοποθετούμε στη φωτιά. Σε άλλο σκεύος ανακατεύουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκτέλεση: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και τη σουμάδα και τοποθετούμε στη φωτιά. Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουερ και τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 500 γραμ σφολιάτα 700 γραμ γάλα πλήρες 300 γραμ κρέμα γάλακτος 160 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 80 γραμ κορν φλάουρ 2 αυγά 6 κρόκοι αυγών 2 βανίλιες Αχνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά 500 γραμ σφολιάτα 700 γραμ γάλα πλήρες 300 γραμ κρέμα γάλακτος 160 γραμ ζάχαρη κρυσταλλική 80 γραμ κορν φλάουρ 2 αυγά 6 κρόκοι αυγών 2 βανίλιες Αχνη[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά - 1 πακέτο σφολιάτα - 700 γρ. φρέσκο γάλα - 300γρ. κρέμα γάλακτος - 160 γρ. ζάχαρη - 2 αυγά - 6 κρόκοι αυγών - 80 γρ. κορν φλάουρ - 200 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: lovecook.grΑπό την εκπομπή του Στέλιου Παρλιάρου, Γλυκές Αλχημείες ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 1 Μιλφέϊ 1 πακέτο Σφολιάτα Χρυσή Ζύμη 800 γρ. φρέσκο γάλα 200 γρ. κρέμα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣε μια κατσαρόλα ζεσταίνουμε καλά το γάλα και την κρέμα γάλακτος. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το κορν φλάουρ. Προσθέτουμε τους κρόκους και τα αβγά[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr