Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 88 συνταγές
Όταν ψηθεί η γαλοπούλα σας, χρειάζεται τουλάχιστον 20' να ξεκουραστεί σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να κόβεται εύκολα. Όσο λοιπόν η γαλοπούλα περιμένει, εσείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣΑΛΤΣΑ ΠΑΣΣΑΤΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ Πέρισυ ήταν η χρονιά της σάλτσας. Μετά απο πολλά χρόνια αποφάσισα να φτιάξω σάλτσα ντομάτας για να έχω να βγάλω τον χειμώνα. Δύσκολο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grBerry sauce μια ιδιαίτερη σάλτσα που ξεχωρίζει για την ξινούτσικη γεύση της... Φρουτώδης, με ζωηρό κόκκινο χρώμα, με ελαφρώς ξινή γεύση και γλυκιά όσο πρέπει.[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΜια πολύ νόστιμη, λίγο διαφορετική σάλτσα, με το πιο διάσημο και ξεχωριστό, ελληνικό τυρί, τη φέτα. Μπορεί να συνοδέψει πάρα πολλά φαγητά, από κοφτά ζυμαρικά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜία μοναδική σάλτσα αποκλειστικά για να τα ζυμαρικά σας. Συνταγή : αθηνόραμαUmami.gr Μερίδες : Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια. Υλικά 1 κ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ 1200γρ.περιπου πιπεριες Φλωρινης 1-2 φρεσκες καφτερες πιπεριες η,αν θελετε 1 κ.γ.μπουκοβο 1 μεγαλη ωριμη ντοματα,η,2 μετριες 2 σκελιδες[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια σαλάτες με ρόκα ή σπανάκι ή πλάι σε ψητά θαλασσινά. Χρησιμοποιήστε την επίσης ως σάλτσα σε πιτάκια με μυζήθρα ή σε λευκά τυριά εποχής. Συνταγή : Νένα[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΕΝΤΙΣΛΑΔΑ Enchilada , εντσιλάδα, σημαίνει ουσιαστικά κάτι το οποίο περιέχει τσίλι ( en + chile + ada = βάζω, προσθετω τσίλι). Στην μεξικάνικη κουζίνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠοιος δεν αγαπά την σάλτσα του κιμά για τα μακαρόνια; Όλοι μας!!! Κάποιες φορές όμως θέλουμε κάτι διαφορετικό, μιαν αλλιώτικη πρόταση για να απολαύσουμε την[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr1 μέτριο κολοκυθάκι 1 μέτρια μελιτζάνα 1 πράσινη πιπεριά 1 κόκκινη πιπεριά 1 μεγάλο κρεμμύδι 20 πράσινες ελιές 2 ώριμες ντομάτες 2 σκληρές ντομάτες 3 κ.σ[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΌταν οργανώνουμε γεύματα όπου ψήνουμε κρέατα στα κάρβουνα ή στη σχάρα, πάντα τα συνοδεύουμε με διάφορα ντιπ γιαουρτιού, τυροκαυτερές και άλλα παρόμοια[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΗ τέλεια, σπιτική barbeque sauce για να γλασσάρουμε τα ψητά μας ή για να μαρινάρουμε κάποιο κρεατικό πριν το ψήσιμο! Ποτέ δεν μου άρεσε η έτοιμη σάλτσα που[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr3 γεμάτες κουταλιές (1/3 κούπας περίπου) φιστικοβούτυρο 2/3 με 3/4 κούπας νερό 1 μικρή σκελίδα σκόρδο, λειωμένη 1 μικρό κομμάτι πιπερόριζα (τζίντζερ) ,[...]
Πηγή: cooktherapy.gr2 κεσεδάκια φράουλες (1 κιλό περίπου) 1 - 1 1/2 κούπα ζάχαρη (ανάλογα με το πόσο γλυκές είναι οι φράουλες) 3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ 4 κουταλιές της[...]
Πηγή: cooktherapy.grΤα φραγκόσυκα (παπουτσόσυκα ή παυλόσυκα) τα γνωρίζετε; Υπάρχουν σε πολλές περιοχές της Ελλάδας, αλλά δεν αξιοποιούνται παντού με τον ίδιο τρόπο. Εδώ για[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες σήμερα! Χρόνια πολλά στην όμορφη Θεσσαλονίκη! Σάλτσα... κρέμα....μαρμελαδίτσα....βαφτίστε την όπως θέλετε......εγώ[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr3-5 κουταλιές της σούπας ξεραμένα φύλλα κόκκινη πιπεριά 2 κουταλάκια τσαγιού κύμινο 2 κουταλάκια τσαγιού μαύρο πιπέρι 2 κουταλάκια τσαγιού αλάτι 1/2 κουταλάκι[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Έχεις παρατηρήσει πώς κάποιοι άνθρωποι, στην εποχή μας, αρνούνται τα γλυκά και πως αυτό το ποσοστό αυξάνεται; Μια ιδιαίτερη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr