λικερ πορτοκαλι ακης | συνταγές με συκώτι μοσχαρίσιο | κοτοπιτα χωρις τυρι | ρυζι λεμονατο σκετο | μηλόπιτα διαίτης με βρώμη | Τελειο νηστισιμο σαμαλι πασαρελσς | κουλουρια με βεωμη χωρις μιξερ
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Σαλτσα πεστο

Βρέθηκαν 7 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΥΠΟΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Σάλτσα πέστο

Τι χρειαζόμαστε: 1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 φλ. καρύδια ή κουκουνάρια 1/2 φλ. ελαιόλαδο αλάτι Βάζουμε το βασιλικό, το σκόρδο και τα καρύδια[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ

200 γρ. φυλλαράκια βασιλικού (πλυμένα και στεγνωμένα) 3 γεμάτες κουταλιές σούπας τριμμένη παρμεζάνα μισό φλιτζάνι κουκουνάρι (κατά προτίμηση ελαφρώς[...]

Πηγή: ucook.gr/cook

Σάλτσα πέστο..

Γεια σε όλους... τι μου κάνετε?? εγώ καλά... είναι όμορφα, βρέχει..έχει συννεφιά.. έρχεται ο χειμώνας... τι καλά.!!! Λοιπόν σάλτσα πέστο σε 2 παραλλαγές[...]

Πηγή: nostimotato.blogspot.gr
Σάλτσα πέστο (για ζυμαρικά)

Να διευκρινίσω πως για όσους δεν έχουν πολύ χρόνο, η έτοιμη σάλτσα είναι πολύ καλή και δε θα καταλάβετε μεγάλη διαφορά. Είναι ότι πρέπει για να κάνετε ένα[...]

Πηγή: greekcook.gr
Σάλτσα Πέστο

Υλικά: 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο 2 σκελίδες σκόρδο 1/4 κουταλάκι αλάτι 2 κουταλιές κουκουνάρια 1 φλιτζάνι φυλλάρακια φρέσκο βασιλικό 1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα 11/2[...]

Πηγή: greekmasa.gr
ΣΑΛΤΣΑ ΠΕΣΤΟ

Το πέστο υπάρχει σε 2 εκδοχές,για μένα. Η μια είναι η κλασσική ιταλική με παρμεζανα,βασιλικό, κουκουνάρι και η άλλη του Ηλ.Μαμαλάκη με δυόσμο,αμυγδαλα και Σαν[...]

Πηγή: cookthebook.blogspot.gr
Σάλτσα πέστο

Μιά γρήγορη και εύκολη σάλτσα πέστο μας έστειλε η Κική από την Αγγλία και υποσχέθηκε ότι αύριο θα έχουμε ολοκληρωμένη τη συνταγή, όπως την έφτιαξε η ίδια και[...]

Πηγή: bettyscuisine.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy