Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Ετοιμάζετε το πέστο κανονικά, και σ' ένα βαθύ τηγάνι βράζετε 3-4 λιωμένες, φρέσκες ώριμες ντομάτες, μ'ενα κουταλάκι ζάχαρη και ελάχιστο νεράκι, χωρίς αλάτι. [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4-6 άτομα): 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή χούφτα 15-20 φύλλα φρέσκου δυόσμου 2 σκόρδα [...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά: 50 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 110 ml ελαιόλαδο 75 γρ. κουκουνάρια ή καρύδια 2 σκελίδες σκόρδο λίγο αλάτι 50 γρ. μαλακωμένο βούτυρο 50 γρ.[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά (για 4-6 άτομα) 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή χούφτα 15-20 φύλλα φρέσκου δυόσμου 2 σκόρδα ξύσμα από[...]
Πηγή: greekmasa.grΜια αυθεντική συνταγή, κατευθείαν από τη Γένοβα. Πραγματικά πολύ νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. φρέσκα φύλλα βασιλικού 110 ml ελαιόλαδο 75 γρ. κουκουνάρια ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠέστο με κολοκυθόσπορο, κουκουνάρι, μαϊντανό και δυόσμο. Τι χρειαζόμαστε: 50 γρ. ανάλατο κολοκυθόσπορο 15 γρ. κουκουνάρι 15 γρ. φύλλα μαϊντανού ή μια γερή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠολλά έχουν γραφτεί για την αγαπημένη σάλτσα των Ιταλών, το Pesto, που ωστόσο έχει κατακτήσει και τις καρδιές πολλών από εμάς που αγαπούμε την κουζίνα.[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥΛΙΚΑ Ζυμαρικά της επιλογής σας 50 γρ. βασιλικό φρέσκο 200 γρ. σπανάκι φρέσκο 2 κολοκύθια, κομμένα σε φέτες 1 - 2 σκελίδες σκόρδο 70 γρ. κάσιους 6 κ.[...]
Πηγή: megatv.com/cook16/11/15 Pesto quesadilla με ένα αυγό για το σερβίρισμα και έχουμε το πιο γρήγορο, εύκολο και νόστιμο πιάτο για γεύμα ή για ορεκτικό. Συστατικά 2 μεγάλες[...]
Πηγή: zannetcooks.com7/11/14 Pesto μπολ με μοσχάρι και πεπονάκι. Ένα μπολ, γεμάτο pesto,θρεπτικά συστατικά και λίγα λιπαρά. Τι καλύτερο για ένα χορταστικό γεύμα ή δείπνο![...]
Πηγή: zannetcooks.com23/4/14 Του Αγίου Γεωργίου σήμερα φίλοι μου και όλο και κάποιον έχουμε να γιορτάζει. Γιώργο, Τζώρτζη, Γεωργία, Γογώ και άλλα τόσα. Χρόνια πολλά και καλά να[...]
Πηγή: zannetcooks.com