Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
« Εσκαλόπ » λέγεται φέτα κρέατος ή πουλερικού που το έχουμε χτυπήσει για να γίνει λεπτό !! Μέχρι πριν από μερικά χρόνια, όχι πολλά, η κατάληξή τους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 2 λεπτά εσκαλόπ Μισή κουταλιά αλεύρι 10 γραμμάρια βούτυρο 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος Λίγο κονιάκ Αλάτι Πιπέρ Για τον πουρέ κουνουπιδιού 1[...]
Πηγή: sidagi.grΓια την ψητή τομάτα 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 1 κ.σ. φρέσκο θυμάρι αλάτι πιπέρι 1 πρέζα ζάχαρη 1 κ.σ. ελαιόδαλο (για το σοτάρισμα) 1 μέτρια τομάτα κομμένη[...]
Πηγή: akispetretzikis.com300-400 γραμμάρια λεπτές φέτες μοσχαριού από φιλέτο ή κιλότο ή τρανς ή κόντρα, χτυπημένες να γίνουν λεπτές (εσκαλόπ) 4 πιπεριές κέρατα κόκκινες κομμένες σε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Entrecôte Café de Paris είναι από τις πιο εμβληματικές διεθνείς συνταγές, με ενδιαφέρουσα ιστορία και ιδιαίτερο μυστήριο να την περιβάλλει. Γιατί μέχρι[...]
Πηγή: caruso.gr