Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Ο τραχανάς είναι ένα παραδοσιακό ζυμαρικό που φτιάχνεται από πλιγούρι, δηλαδή σιτάρι κοπανισμένο ή αλεσμένο, σιμιγδάλι ή αλεύρι που βράζεται απαραίτητα μέσα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΒαρκούλες μελιτζάνας με μοσχάρι και γκοργκοντζόλα Ας ξεκινήσουμε την ανάρτησή μας με ένα κουίζ τύπου "βρείτε τις ομοιότητες". Τι κοινό έχουν λοιπόν οι δύο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grυλικά 1 ΚΙΛΟ ΜΟΣΧΑΡΙ (κατά προτίμηση «ποντίκι») 2 ΚΡΕΜΜΥΔΙΑ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΑ ή ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ από το ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΗΛΙΕΛΑΙΟ ΤΟΜΑΤΟΠΕΛΤΕΣ (1½-2 κουτ. της σούπας) 2 ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΑναρτήθηκε στις 05/03/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Μοσχάρι κοκκινιστό με πετιμέζι Μια εύκολη συνταγή για ένα υπέροχο πιάτο. Πεντανόστιμο[...]
Πηγή: sintayes.gr1.200 γρ. μοσχάρι κομμένο σε μερίδες (εναλλακτικά αρνί ή κατσίκι) 5 κ.σ. ελαιόλαδο 1 ξερό κόκκινο κρεμμύδι πολύ ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο σπασμένες 6 μέτριες[...]
Πηγή: argiro.grΠρόσφατα φάγαμε με φίλες ένα καταπληκτικό τας κεμπάπ με πουρέ μελιτζάνας σε μαγαζί. Ήταν απλά θεϊκό! Καθώς γευόμουν τον βελούδινο πουρέ μελιτζάνας, θυμόμουν[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια τη μπεσαμέλ 100 γρ. βούτυρο 100 γρ. αλεύρι 800 γρ. γάλα, σε θερμοκρασία δωματίου 50 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη αλάτι πιπέρι 1/4 κ.γ. μοσχοκάρυδο, τριμμένο 2[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΗ μαμά Χρύσα προτείνει: Τη συνταγή τη βρήκα σε ένα παλιό τετράδιο με συνταγές. Την είχα πάρει από κάποιο περιοδικό. Η αλήθεια είναι ότι ο τρόπος που[...]
Πηγή: syntagesmamas.gr